Dorina Florea eleganta si confort cu pantofii Ammuri Shop

31 octombrie 2014
Autor:
Woman2Woman

Dorina Florea este cunoscuta deja pentru eleganta si feminitatea de care da dovada la fiecare aparitie avuta in cadrul conferintelor Woman2Woman.ro si nu numai. Moderatorea evenimentului “Femei de cariera”, conferinta care a avut loc pe 23 octombrie, a optat pentru o pereche de pantofi rosii, pe care i-a purtat pe tot parcursul evenimentului si care pot fi gasiti in magazinul online Ammauri.ro.

Eleganti, intr-o culoare mereu la moda si extrem de feminini, pantofii Rennee comfy alesi de Dorina Florea par sa fi fost alegera perfecta pentru evenimentul care a durat mai mult de 7 ore. “M-am simtit minunat in ei. Pe cat sunt de frumosi, pe atat sunt de confortabili, mai ales ca a fost prima lor purtare si intr-un interval de timp destul de generos, de cel putin 8 ore.”, marturiseste Dorina.

Pantofii sunt confectionati din piele naturala atat in interior, cat si pe exterior, au un brant anatomic, captusit pentru mai mult confort. Tocul pantofilor are o inaltime de 10 cm, iar pielea din care sunt conferctionati pantofii este lacuita la exterior.

Despre Ammauri Shop

La Ammauri Shop, aveti posibilitatea de a alege materialele, accesoriile, dar si tocurile, pentru a crea pantoful pe care vi-l doriti. De asemenea, pantofii vor fi personalizati în functie de marimea si particularitatile piciorului dumneavoastra.

Toate materialele folosite (import Italia) sunt de cea mai buna calitate si se acorda o atentie deosebita atat design-ului pantofului creat, cat si confortului pe care il ofera acesta.

Termenele de executie sunt de aproximativ 10 zile lucratoare iar, daca este necesar, comenzile pentru ocazii pot fi executate in regim de urgenta.

Gaseste-ti si tu perechea de pantofi potrivita, pe Ammauri.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram