Designerul Eli Laslean ambasador al bunului gust românesc la evenimentul Sposa Italia 2015 de la Milano

22 mai 2015

Designerul Eli Lăslean, ambasador al bunului gust românesc la evenimentul Sposa Italia 2015 de la Milano

Bucureşti, 22 mai 2015 – Eli Lăslean, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari din România, participa, la invitaţia Agenţiei Italiene pentru Comerţ Exterior (ICE) şi a Fiera Milano, la evenimentul Sposa Italia, ce are loc în perioada 22-25 mai 2015, la Milano.

Cunoscută şi ca prima stilistă a Primei Doamne Carmen Iohannis, Eli Lăslean îşi transpune cele două decenii de experienţă în modă în colecţii unice, dar a dezvoltat şi un concept multibrand, prezent la nivel naţional, ce reuneşte creaţii vestimentare semnate Sonia Peña, Demetrios, Cosmobella si Gattinolli Couture.

Participarea la acest eveniment reprezintă pentru Eli Lăslean o recunoaştere a eforturilor sale de a promova designeri internaţionali în România şi, totodată, a interesului pe care piaţa românească îl prezintă pentru marii creatori de modă.

"Invitaţia Agenţiei Italiene pentru Comerţ Exterior (ICE) de a reprezenta România în cadrul evenimentului Sposa Italia este, pentru mine, o deosebită onoare. Pe tot parcursul activităţii mele am încercat să ofer femeilor bucuria de a îmbrăca o ţinută perfectă, care să le reprezinte şi astfel a luat naştere conceptul multibrand ELLIS Luxury. Sper ca, în urma acestei participări, să putem extinde portofoliul de branduri pe care îi reprezint în România, eleganţa femeilor de aici şi înclinaţia către frumos fiind recunoscută de către designerii italieni" a declarat Eli Lăslean la plecarea spre Milano.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram