De ce sunt cizmele UGG atat de populare?

11 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Extrem de confortabile, calduroase, desi caracterizate initial drept "urate", cizmele "fara forma" au totusi un fond: sunt versatile, sunt acele perechi de incaltari care dau o nota trendy unei tinute casual din sezonul rece.

CIZMELE UGG: Fenomenul mondial lansat de surferii australieni

Se pare ca cizmele UGG s-au nascut prin anii `70, undeva pe coastele australiene, in golful Byron, unde surferii se strangeau pentru cele mai frumoase valuri din lume. Intre sesiunile de"calarit" valuri ei au simtit nevoia sa isi incalzeasca picioarele si au croit niste cizme grosolane din piele de oaie, dar calduroase, care absorbeau si umezeala si puteau fi incaltate si descaltate foarte rapid. Din acest moment pana la succesul mondial a trecut ceva vreme.

Cum au aparut cizmele UGG

In 1978 Brian Smith le-a adus pe plajele din California, cu denumirea de UGG, insa abia in anii `90, cand majoritatea celebritatilor le foloseau in pauzele de filmari sa isi odihneasca picioarele, cizmele UGG au devenit si ele faimoase. In 2000 Oprah este cea care declara incantata ca cizmele UGG sunt unul dintre lucrurile ei favorite. In prezent cizmele UGG sunt un must-have in orice garderoba, mai ales ca si-au extins diversitatea atat in culoare cat si in detalii.

Cizme UGG asortate la cardigane lungi

Cizmele UGG spun prin insasi prezenta lor iarna si zapada, chiar daca au fost create de surferi, asa ca, in Europa, ele "vor da bine" pe langa piese vestimentare calduroase. Cardiganele groase, impletite, blanoase si pufoase sunt o varianta buna.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram