De ce sa te imbraci de la Fashion House Outlet?

12 aprilie 2017

Romanii au un gust deosebit pentru moda, sunt mereu in pas cu tendintele in materie de vestimentatie, dar sunt la fel de constienti si in privinta valorii materiale. Fashion House Outlet imbina cele doua dorinte ale romanilor si le ofera acestora haine la moda, de la cele mai importante brand-uri, la preturi foarte accesibile.

Ce aduce in plus centrul comercial Fashion House Outlet, comparativ cu celelalte mall-uri?

In primul rand, hainele vandute in regim outlet la Fashion House fac parte din colectia unor branduri foarte cunoscute si pot fi soldurile ramase inainte de lansarea noilor colectii, surplusul de stocuri ale producatorilor, colectiile speciale pentru magazinele outlet Fashion House, precum si colectii din sezoanele anterioare.

Marele avantaj al acestora este legat de preturi: preturi mult mai mici si reduceri suplimentare. De ce sunt preturile atat de accesibile? Motivele sunt expuse mai sus, la ceea ce inseamna un outlet. Din dorinta marilor brand-uri de a vinde hainele ramase in stoc sau din colectiile din sezonul anterior, acestia afiseaza preturi accesibile tuturor buzunarelor.

Fashion House pune la dispozitia clientilor reduceri de pana la 90%, in perioada de oferte speciale, cum a fost cea de pe 11 martie, si de pana la 70%, periodic, la actiunile de tip Extra Value si Extra Discount Days, la o gama variata de produse. Fashion House organizeaza periodic promotii in care se vand produse cu reduceri chiar din pretul de outlet. Astfel, unor produse deja reduse li se aplica un discount suplimentar. Discountul minim afisat in magazinele de tip outlet este de 30% din pretul initial si este valabil tot timpul anului.

Un alt avantaj al produselor comercializate de Fashion House Outlet este calitatea. Pentru ca marfurile provin de la brand-uri consacrate pe piata modei, precum Lacoste, Lee Cooper , Tom Tailor, Benvenuti, Stefanel, Kenvelo, Jolidon, Mango Outlet, Nike, Levis, Office Shoes, Otter, Puma, Champion, Killtec si multi altii, calitatea lor este in conformitate cu asteptarile clientilor. Hainele nu prezinta defecte de fabricatie sau urme de uzura si nu sunt contrafacute.

Despre Fashion House

Deschis in 2008, Fashion House Outlet Centre Bucuresti este primul outlet din Romania care aduce numeroase brand-uri de elita la nivel national si international, intr-un singur loc. Dispus asemenea unui mall, centrul este situat in vestul capitalei, intr-unul dintre cele mai populare parcuri de retail din Bucuresti - West Park Retail. Clientii pot vizita si site-ul www.fashionhouse.ro, unde pot verifica, in prealabil, data reducerilor si brand-urile disponibile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram