De ce sa porti pantofi stiletto?

26 august 2016
Autor:
Content SEO

Femeile iubesc pantofii stiletto de calitate iar acest lucru nu este o noutate. Insa, desi ele iubesc in general tot ceea ce tine de incaltaminte, exista o anumita categorie de pantofi care le atrage in mod deosebit, si anume, pantofii stiletto. De unde porneste aceasta dragoste pentru pantofii din aceasta categorie? Din calitatile pe care acestia le au, si din caracteristica lor, prin care ii ofera femeii care ii poarta un statut si o eleganta aparte.

Pantofii stiletto isi au originile prin anii 1500, insa au suferit diverse schimbari de-a lungul timpului. Istoria lor a fost una controversata. Denumirea vine de la forma tocului, care seamana cu un pumnal subtire, a carui denumire in limba engleza era stiletto.

Desi acest tip de pantofi a aparut in preajma anilor 1930, acestia au devenit cu adevarat celebri prin anii 1950. Treptat, acesti pantofi au iesit din moda, revenind abia in preajma anilor 2000. De atunci, femeile de pretutindeni sunt incantate de acest tip de incaltaminte, si au si motive sa o faca.

Pantofii stiletto ne ofera numeroase motive ca sa ii purtam, printre acestea numarandu-se eleganta si senzualitatea pe care le ofera femeii care ii poarta.

Datorita tocului inalt si subtire, pantofii stiletto te ajuta sa obtii o tinuta sexy, si iti ofera o atitudine increzatoare si atractiva.

Prin designul lor, acesti pantofi exprima feminitate si un stil delicat. Insa ceea ce este cu adevarat un avantaj al acestui tip de incaltaminte este faptul ca poate fi purtat atat la o tinuta eleganta, de ocazie, cat si la o tinuta casual.

Indiferent de tinuta la care porti pantofi stiletto, acestia te ajuta sa obtii o gratie aparte, intrucat au tendinta de a crea iluzia unor picioare mai lungi si a unei siluete mai subtiri. Tocul inalt si subtire iti ofera o postura rafinata si feminina, care va atrage admiratia celor din jurul tau.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram