De ce sa nu oferi marturii de nunta originale?

4 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Oricine știe că fiecare detaliu al celei mai importante zile din viața unui cuplu este foarte important. Darurile de nuntă, pe care mirii le oferă, sunt extrem de importante. Ele ar trebui să reprezinte recunoștința și mulțumirea cuplului față de cei prezenți la nuntă, pentru participarea la evenimentul lor. Nimic nu poate fi mai minunat decât oferirea unor mărturii de nuntă deosebite, cum nu s-a mai văzut, astfel încât invitații să își amintească cu cel mai mare drag de evenimentul vostru.

Redu costurile nunții și cumpără mărturii de nuntă ieftine

Dacă sunteți în căutarea unor mărturii de nuntă deosebite, dar pentru care să nu cheltuiți o avere, puteti gasi pe internet mărturii de nuntă ieftine, însă în modele originale, care cu siguranță vor atrage atenția tuturor celor prezenți la evenimentul vostru. Intrați pe pagina online a magazinului, unde puteți găsi o diversitate de modele, pentru toate gusturile și preferințele. Nuferi colorați sau transparenți din sticlă, iconițe din sticlă gravate, holograme în sticlă, sunt câteva dintre cele mai elegante mărturii de nuntă pe care magazinele online le pote oferi mirilor. De ce să nu alegeți și mărturii de nuntă romantice, precum lebede din sticlă sau fluturași din sticlă, ce pot fi personalizați cu numele mirilor și cu data nunții lor. Mărturiile de nuntă hand-made sunt foarte aspectuoase și pot fi în formă de umbrelă sau colivie confecționate din sârmă și care vor deveni, astfel, suporți pentru dulciuri.

Dacă vreți să ieșiți din tipare și să aveți nuntă originală de la cap la coadă, alegeți mărturii de nuntă deosebite, precum deschizător de sticlă, set de solnițe în formă de miri, precum și semne de carte în modele care mai de care mai neobișnuite. Toate mărturiile de nuntă pot fi personalizate cu bilețele pe care să scrie numele mirilor, Iar pentru un plus de efect, gravați un mesaj sau data nunții voastre!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram