De ce ne dorim gențile așa de mult ?

22 iulie 2016
Autor:
SEOWEB SECO SRL

In aceste zile suntem pregătiți să cheltuiam mai mult pe o geantă de mână decât o vacanță sau chiar o mașină - și vrem ca restul lumii să stie.
Dar de ce ne dorim genți așa de mult ? Este în parte pentru că au devenit o declarație exterioară unică a statutului unei femei, avide de moda și puternice. Popularitatea în creștere de genți de mână de-a lungul ultimilor 100 de ani, a urmat independența socială tot mai mare a proprietarilor lor.
Acum două sute de ani, rolul unei femei a fost în mare parte internă și ea va păstra lucrurile ei într-o pungă ascunse in faldurile hainelor ei.
Dar, așa cum femeile au început plecarea de acasă, atât pentru petrecerea timpului liber și de muncă, gențile au devenit un mod util de a transporta bunurile.
Dar modul în care gentile pot face sa ne simtim merge mult mai adânc decât doar a fi o modalitate de a transporta lucruri.
Atât revelatoare și disimularea, reprezintă, de asemenea, ceva profund privat pentru proprietarul său.
O geanta contine kit-ul nostru de supraviețuire pentru viața de zi cu zi în jungla urbană - de la telefonul mobil, tampoane interne, make-up, bani și cheile, la laptop-uri, întinderea părului, murele, guma de mestecat, prezervative sau o schimbare de haine.
Ca rezultat, mistica rămâne intactă: mulți bărbați găsesc complexitatea a ceea ce transporta femeile într-o geantă de mână și obscur,nu ar îndrăzni să invadeze intimitatea.
Cele mai multe femei s-ar simți goale, fără gențile lor de mână . Și, așa cum hainele devin tot mai simple și minimaliste, este în alegerea ta de geanta pe care puteți să vă asigurați să ieșiți în evidență din mulțime.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram