Daca e vineri ne distram invatand Experimente in care apa este principala vedeta in cel mai mare parc acvatic din

23 iunie 2017

Vinerea aceasta, 23 Iunie, intre 15:00 si 17:00 GrittyHub vine sa-i invete pe copii (si nu numai) cum apa poate fi uimitoare, nu doar cand ne zbenguim in piscina, demonstrand cate experimente se pot face cu ea.
„GrittyHub si-a propus sa devina clubul copiilor cu pasiuni pe bune! Obiectivul nostru central este antrenamentul psihologic inteligent si inovativ al caracterului la copii si parintii acestora. Cu copiii antrenam abilitatile de caracter prin jocuri explozive si experimente captivante cu traineri care folosesc comunicarea ecologica si viziune caracteriala. Cu adultii dezlegam un puzzle in urma caruia, aplicand principiile de dezvoltare a mintii, vor avea relatii sanatoase si infloritoare cu copiii lor. Vara aceasta ne conectam impreuna in Tabere Urbane, Ateliere de Weekend, Mini-knowledge si Evenimente de educatie avangardista. In aceasta vineri va invitam la Divertiland sa va provocam la experimente distractive, dar si pline de wow in care vedeta principala e APA!” (Liliana Hadji - Consilier psihologic, Trainer, doctor in Cinematografie si Media, Co-fondator Gritty Education)
Clasat in top 5 parcuri acvatice din Europa, Divertiland Water Park a reinventat total conceptul de divertisment in aer liber, oferind bucurestenilor (si nu numai) ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar la ei in oras. Dotarile de nivel international includ 22 tobogane, piscina cu valuri, singurul Lazy River din tara, plaja cu nisip, piscina olimpica si 9 restaurante. Zeci de instructori profesionisti asigura lectii de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, inot si chiar padboll. La Divertiland, aflat la iesirea din cartierul Militari, se poate ajunge atat cu autoturismul personal, cat si cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispozitie de parc, precum si cu trenul care opreste chiar in statia Divertiland. Este deschis de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 20:00.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram