Cum sa iti planifici nunta in 2017?

10 februarie 2017
Autor:
Touch Media

Inainte de orice strategie foarte bine gandita, neaparat sa rasfoiti un calendar ortodox si chiar sa faceti o vizita la biserica pentru a va informa cu privire la datele in care se pot face nuntile, pentru a nu va trezi in situatia in care toate detaliile sunt puse la punct, dar data respectiva va da toate planurile peste cap si atunci este nevoie de o reevaluare, de o mutare a ceremonie, sau chiar a intregii nunti in situatii limita. Regula carnetelului este de aur, in felul acesta nu veti uita sau omite vreun detaliu important, veti sti ce si cand sa intrebati la restaurantul pentru nunti Bucuresti, biserica, fotograf, muzica si restul.

De unde incepem organizarea unei nunti? Totul incepe cu o cerere in casatorie, dar mai sunt si cupluri moderne care decid de comun acord cand si unde sa planifice marele eveniment. Oricum cel mai important lucru dupa alegerea datei este sa rezervati si un restaurant nunti Bucuresti in cel mai scurt timp, de asemenea biserica, muzica si fotograful, restul detaliilor le puteti pune la punct pe parcurs.

Organizarea unei nunti nu este o treaba atat de usoara precum pare, de aceea trebuie sa va inarmati cu multa rabdare!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram