Cum sa iti alegi pantofii de mireasa

7 aprilie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Aceasta zi este una destul de lunga, in care trebuie sa stai foarte mult timp in picioare, sa dansezi, sa faci poze, iar pentru ca toate acestea sa fie cat mai confortabile, trebuie sa fii foarte atenta atunci cand alegi pantofii pentru mireasa.

Odata ce ai ales rochia de mireasa, in functie de modelul si croiul acesteia, trebuie sa cauti pantofii potriviti.

Cum iti alegi pantofii de mireasa?

Incearca sa te axezi pe calitate atunci cand ii alegi, deoarece o pereche de pantofi din piele naturala, vor fi intotdeauna mult mai comozi decat pantofii din alte materiale.
Platforma este indicata, oferind confortul de care ai nevoie atunci cand ii incalti, asadar incearca sa te axezi pe astfel de modele.

In cazul in care optezi pentru o pereche de sandale, fii foarte atenta sa nu iti alunece piciorul si sa nu se largeasca, pentru ca aspectul va fi, cu siguranta, unul defavorabil. De obicei, sandalele sunt indicate pentru rochiile scurte in fata si cu trena, insa daca preferi sandale in locul pantofilor, poti face aceasta alegere chiar daca rochia este croita pe stilul sirena, clasic sau princess.

Pantofii cu platforma sunt alegerea multor viitoare mirese, oferind o stabilitate mai buna si confortul pe care un pantof obisnuit nu il ofera. Acestia pot fi purtati la diferite modele de rochii de mireasa si pot fi confectionati din piele, care de altfel sunt indicati pentru ziua nuntii, dar si din catifea sau lac.

Culoarea pantofilor trebuie aleasa cu grija, in functie de culoarea rochiei, deoarece nu e deloc placut vizual sa vezi o mireasa in rochie alba, cu pantofi ori sandale crem.

Pantofii de mireasa trebuie sa contureze eleganta rochiei, trebuie sa te puna in valoare, sa te avantajeze si sa iti ofere confortul de care ai nevoie in ziua nuntii tale. Fii foarte atenta la tocul pe care il alegi, in special daca partenerul tau nu este prea inalt si cauta ceva comod pentru ca ziua e lunga, evenimentele sunt multe, iar picioarele tale sunt solicitate la maxim.

Pantofii sunt un accesoriu important pentru orice femeie, la fel cum este si geanta, accesorii pe care merita si trebuie sa pui pret, mai ales atunci cand trebuie sa iti cauti pantofii de mireasa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram