Cum sa gasesti perechea perfecta de pantofi de mireasa

21 aprilie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cautati stilul elegant care sa se potriveasca perfect cu rochia de mireasa si cu gusturile voastre si, de asemenea, incercati sa puneti accent si pe confort pentru a evita neplacerile in ziua cea mare.

Prima metoda pentru alegerea pantofilor de mireasa este cea bazata pe stil. Trebuie sa gasiti pantofii in asa fel incat sa va puna in valoare rochia aleasa, dar si personalitatea si gusturile.

Acestia sunt pasii care trebuie urmati cand cautati perechea perfecta de pantofi de mireasa:

1.Studiati tendintele momentului: Puteti apela la internet pentru a cauta informatii despre ultimele trenduri in materie de incaltaminte. Uitati-va pe site-uri specializate de nunti, pe forumuri, pe bloguri fashion sau reviste pentru mirese.

2.Cautati pantofii concomitent cu rochia de mireasa: Este indicat sa alegeti o pereche de pantofi de mireasa care sa se potriveasca de minune cu rochia. Luati in considerare si magazinele de specialitate, care va pun la dispozitie pe langa rochia de mireasa si o gama variata de accesorii si pantofi. Daca nu gasiti exact ce cautati la magazinul unde ati gasit rochia, puteti face o poza tinutei sau sa va notati detalii precum materialul si stilul pe care sa le aveti in vedere data viitoare cand mergeti la cumparaturi de pantofi.

3.Mergeti la cumparaturi: Nu va grabiti sa achizitionati prima pereche iesita in cale. Trebuie sa cautati o pereche de pantofi care sa se potriveasca stilului vostru, dar care sa se incadreze si in bugetul alocat. Probati mai multe perechi si luati in considerare mai multe variante si incercati sa vizionati colectiile mai multor magazine pentru o va largi orizontul optiunilor. Daca gasiti o pereche care sa va placa si sa se potriveasca, cautati si in magazinele online acea pereche de pantofi de mireasa pentru ca exista posibilitatea sa aiba un pret mai redus.

4.Mergeti insotite la cumparaturi: O a doua parere nu strica niciodata, iar o prietena apropiata sau un membru al familiei care va cunoaste gusturile va poate fi de mare ajutor atunci cand mergeti la cumparaturi. Intrebati persoana care a vazut si rochia de mireasa, astfel veti primi o parere si un alt punct de vedere in ceea ce priveste imaginea de ansamblu a tinutei pentru ziua nuntii.

5.Optati pentru stilul clasic al pantofilor albi dintr-un material feminin: Pantofii de mireasa traditionali sunt fie albi, fie ivoire. Este indicat sa alegeti o nuanta care sa se potriveasca rochiei de mireasa. Pentru a mentine abordarea traditionala, optati pentru un pantof cu un calapod clasic, dintr-un material feminin, precum satinul, matasea, dantela sau catifeaua. Mai multe despre acest pantofi gasiti si pe acest blog.

6.Adaugati putina stralucire cu un model metalic: Daca doriti sa adaugati mai multa eleganta, cautati o pereche de pantofi de mireasa in nuante metalice, precum auriu sau argintiu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram