Cum sa folositi accesoriile in designul interior

28 iulie 2017
Autor:
Digital Metrics

Acestea pot include lucruri precum lucrari de arta, tablouri, perne, antichitati, sculpturi, suveniruri, colectii, veioze si... amintiri.

Gasiti obiecte care reprezinta personalitatea dumneavoastra. Un loc minunat pentru a cauta accesorii care sa se potriveasca gustului in design si care fac sa va vorbeasca mediul inconjurator este in bunurile dumneavoastra personale. Priviti colectiile si suvenirurile, precum si alte obiecte pe care le-ati acumulat de-a lungul anilor.

Luati in considerare stilul camerei dumneavoastra Atunci cand decorati cu accesorii, este important sa pastrati in limitele stilului de design interior. De exemplu, folosirea unor accesorii ca o fantana victoriana sau de candelabre de epoca intr-un cadru minimalist si contemporan ar fi necorespunzatoare si nepotrivita locului. Accesoriile dintr-o camera ar trebui sa sustina estetica mediului - nu sa functioneze impotriva acestuia.

Explorati optiunile de expunere. Puteti folosi accesorii oriunde, inclusiv rafturi, manere pentru semineu, canapele, mese, canapele, pardoseli, blaturi, piedestaluri si ferestre. Optiunile de expunere ale unor lucruri frumoase, cum ar fi boluri, cutii vechi, tavi deosebite sunt accesorii de design interior in sine.

Creati grupari. Obiectele mici, singulare, pot sa dispara vizual intr-o camera. Gruparea adauga greutate si semnificatie vizuala pentru accesoriile de design interior mici. Respectati urmatoarele reguli cand faceti grupari:
Utilizati simetria in mod corespunzator. Chiar si gruparile mici si simetrice pot arata suprasolicitante si, in general, pot da o senzatie formala. Atunci cand decorati cu accesorii intr-un cadru mai relaxat sau mai informal, grupati in numere impare sau asimetric.
Alegeti obiecte cu un element de design comun. De exemplu, daca alegeti sa inchideti un grup de fotografii de familie, atunci toate ar trebui sa aiba ceva in comun, cum ar fi o nuanta de sepia sau un material identic pentru rame. Grupurile de obiecte aleatoare trebuie sa fie asociate fie prin culoare, tema sau dimensiune.
Coborati inaltimile obiectelor. Pentru a crea interes vizual, grupati obiecte cu inaltimi diferite: inalte, medii si joase.

Alegeti accesorii in culori care completeaza designul. Amintiti-va ca nunatele contrastante vor iesi in evidenta si vor oferi un boom vizual, in timp ce culorile terne se vor amesteca si vor crea un efect calmant. Luati in considerare estetica generala a camerei dumneavoastra si alegeti culorile accesoriilor de design interior in consecinta.

Variati texturile. Acest lucru creeaza interes vizual. De exemplu, grupati o sculptura de sticla albastra, cu o cana albastra si o cochilie albastra.

Utilizati accesorii care sunt la scara cu camera. Accesoriile sau gruparile prea mari vor domina un spatiu mic, in timp ce accesoriile prea mici pot disparea intr-un spatiu prea mare.

Incepeti prin a plasa cel mai mare accesoriu. Dupa ce asezati fiecare accesoriu suplimentar, treceti inapoi si evaluati dispunerea pentru aranjare. Reglati / inlocuiti articolele dupa cum este necesar, pana cand sunteti multumit de amplasarea accesoriilor dumneavoastra de design interior.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram