Cum alegi niste cizme de dama pentru sezonul rece: tendinte sau confort?

6 octombrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Acum, ca vremea rea a inceput sa-si faca simtita prezenta, ce dovada e mai potrivita pentru a ne adapta repede garderoba la anotimpul rece? Si cand vorbim de garderoba, aici ne referim mai ales la incaltaminte. Cu alte cuvinte, fie ca iti place, fie ca nu, temperaturile sunt din ce in ce mai scazute, asa ca ai neaparat nevoie de o pereche buna de cizme de dama. De care vrei tu. Din fericire, ai de ales dintr-o gama variata de modele, asa ca nu-ti ramane de facut decat sa pornesti in cautarea cizmelor de dama preferate.

Cizme de dama la moda in sezonul rece 2014

Cand e vorba de tendinte in materie de incaltaminte pentru sezonul rece, anul 2014 are cu ce sa se laude, caci trendurile sunt in toi, in ceea ce priveste modelele de cizme de dama. Asadar, in iarna aceasta se poarta talpa groasa, de influente grunge si tocuri inalte, la fel de groase. De asemenea, desi poate parea neobisnuit pentru cizmele de iarna, la moda sunt si acest tip de cizme de dama cu decupaje sau cu perforatii. In plus, se poarta foarte mult, din nou, incaltamintea cu varf ascutit. Iar accesoriile nu lipsesc nici ele din modelele cele mai populare de cizme de dama pentru acest sezon, disponibile aici, la WalkIn, magazinul tau de incaltaminte; de la sireturi si cureluse fine, pana la accesorii metalice, precum lanturi si tinte.

Cizme de dama confortabile pentru o iarna perfecta

Daca vorbim de anotimpul rece, atunci trebuie sa luam mai mult in considerare confortul (in special cel termic) cand plecam in cautarea unei perechi de cizme de dama, caci nu ne confruntam numai cu temperaturi scazute, ci si cu mai multa umiditate, fie ca e vorba de ploaie sau ninsoare. De aceea, este important sa avem incaltamintea potrivita in timpul iernii. Iar acest lucru implica o talpa groasa si rezistenta la umiditate, dar si ca incaltamintea sa fie imblanita sau captusita bine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram