Cum alegi fotograful potrivit pentru nunta ta?

12 mai 2017
Autor:
WEBDESK

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om, asa ca viitorii miri isi doresc ca totul sa fie pus la punct in cele mai mici detalii.

De aceea, alegerea fotografului este o sarcina destul de importanta pentru ca el este cel care contribuie la pastrarea povestii de dragoste pentru cat mai mult timp.

El este cel care capteaza fiecare moment din intreaga ceremonie si il pastreaza pentru eternitate. Fotografiile de la nunta trebuie sa fie perfecte, astfel incat sa ii bucure pe cei care au apelat la serviciile unui fotograf nunta profesionist.

Inainte de a vorbi despre criteriile de alegere a celui mai bun fotograf, este important ca demersurile de selectie sa fie realizate cu cel putin un an inainte de marele eveniment. In felul acesta, viitorii miri se pot asigura de faptul ca vor avea la dispozitie timpul necesar pentru a lua cea mai buna decizie.

Criterii de selectie a celui mai bun fotograf pentru nunta

Portofoliul – acesta este cel mai important element; fiecare profesionist are un portofoliu vast cu fotografii pe care le-a realizat la diverse evenimente. Acesta este primul filtru peste care mirii trebuie sa treaca. Daca acestia nu sunt multumiti de ceea ce vad, atunci nu mai are rost sa treaca la pasii urmatori. Pentru asta este nevoie de o intalnire. Specialistii recomanda vizualizarea unui portofoliu intreg cu toate fotografiile realizate la o nunta. In felul acesta, clientul il poate face o idee generala despre modul in care profesionistul surprinde momentele evenimentului.

Calitate – cei care apeleaza la astfel de servicii, vor primi mai multe oferte. Ei nu trebuie sa cada in capcana cantitatii, pentru ca sunt multi care ofera cantitate la preturi foarte mici. Insa, ceea ce este cel mai important pentru tinerii casatoriti este calitatea si nu cantitatea. Aceasta este cea care face diferenta. De cele mai multe ori, calitatea presupune un numar mai mic de produse pentru ca un profesionist isi va respecta intotdeauna munca si nu va oferi clientilor produse de proasta calitate.

Expune-ti dorintele – inainte de a angaja un fotograf, pe langa faptul ca trebuie sa consulte un portofoliu fotograf nunta, viitorii miri trebuie sa poarte o discutie cu acesta, in care sa ii prezinte cerintele si preferintele. Anumite persoane prefera un anumit tip de fotografie, altele il detesta; astfel ca este foarte important ca beneficiarii sa isi exprime preferintele in mod clar, inca de la inceput. Un adevarat profesionist va tine cont de dorintele clientilor si va actiona in consecinta.

Testeaza – de asemenea, pentru a fi siguri ca toata operatiunea se va incheia cu succes, acestia pot opta pentru o sedinta foto realizata inainte de marele eveniment. In felul acesta isi vor da seama de modul in care acesta lucreaza, dar si de compatibilitatea dintre cele doua parti. Comunicarea este foarte importanta, astfel ca, pentru a testa capacitatea de comunicare ale celor doua parti, o sedinta foto inaintea evenimentului este modalitatea ideala. Desi exista o serie de aspecte ce trebuie stabilite inainte de inceperea evenimentului, daca exista o comunicare eficienta, atunci mirii pot face diverse solicitari si in timpul desfasurarii evenimentului.

Despre fotograful Marius Niculae

Marius Niculae practica aceasta meserie cu drag, de peste 12 ani. A transformat pasiunea in meserie, din dorinta de a capta cele mai frumoase momente din cele mai importante evenimente din viata oamenilor. In felul acesta, a fost alaturi la nunti, botezuri, perioada maternitatii, dar si la alte evenimente importante din familie. Principiul pe care se bazeaza intotdeauna este increderea si comunicarea. Practica aceasta meserie cu drag, iar acest lucru poate fi observat si in vastul sau portofoliu foto, disponibil pe platforma mariusniculae.com, ce a fost realizat de-a lungul anilor de activitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram