Cum ajuta un dezumidificator de pe eGood la pastrarea sanatatii caminului

27 aprilie 2015
Autor:
AUTHORITY

Pentru multi dintre noi, ideea achizitiei unui dezumidificator ar putea fi straina, privind-o mai degraba adaptabila altor spatii. eGood ne explica cu ce ne vine de ajutor un dezumidificator in casa:

Multi confundam capacitatea unui dezumidificator casnic cu cea a unuia profesional, acesta din urma actionand inclusiv asupra extragerii umiditatii din structura cladirii, utilitate pe care cu greu o putem gasi in propria gospodarie astfel incat sa poata fi obtinuta amortizarea investitiei.

Principalul rol a unui dezumidificator in caminul nostru este cel de a regla nivelul de umiditate si astfel, de a preveni formarea condensului, a igrasiei si a mucegaiului.
Un dezumidificator contribuie asadar la o mai buna conservare a locuintei, impiedicand degradarea tencuielii, a mobilierului si chiar a unor aparate electrocasnice. De asemenea, un dezumidificator devine vital pentru persoanele care sufera de astm, dincolo de a preveni predispozitia la bronsite sau alte boli respiratorii.

Am spune ca avem grija sa aerisim casa, dar numai gandul ca omul produce exclusiv prin respiratie in jur de 1,5-2l de apa ne confirma utilitatea unui dezumidificator.
Acestei realitati se adauga efectele unei slabe izolari a spatiilor, gatitul si functionarea unor aparate ce sporesc gradul de umiditate din casa, asadar un dezumidificator se impune in orice locuinta.

Deosebit de important este faptul ca dincolo echilibra umiditatea din locuinta noastra, dezumidificatorul purifica aerul, eliminand microbii si impuritatile.

Inclusiv senzatia de imbacseala semnaleaza necesitatea unui dezumidificator, aceasta atmosfera fiind cauzata de un nivel de 60% al umiditatii in locuinta.

Daca simtiti mirosul de mucegai, prezenta unui dezumidificator este inca si mai utila, acesta aparand la un nivel de 80% al umiditatii.
Pentru achizitia unui dezumidificator potrivit luati in calcul dimensiunile incaperii, alegand insa o capacitate usor superioara pentru aceasta.
Un dezumidificator pe baza de compresor este optiunea ideala pentru subsol sau pentru incaperile de mari dimensiuni, mai ales ca acesta prezinta capacitatea de a functiona asupra unui volum mare de aer.

Un dezumidificator cu o capacitate crescuta de actiune poate elimina chiar si cativa zeci de litri de apa din atmosfera, fiind o solutie salvatoare pentru situatii critice si chiar inundatii.
Nu amplasati dezumidificatorul langa instalatii ce produc apa, cum ar fi cazul unui aparat de aer conditionat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram