Cristine ro cofetaria online din Bucuresti care iti aduce gusturi fine in prajituri de casa delicioase

20 ianuarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Va doriti un tort de casa rafinat, pentru care sa fie folosite ingrediente 100% naturale? Vreti sa sarbatoriti un eveniment important si aveti nevoie de un candy bar presarat cu produse de cofetarie si patiserie ca la mama acasa? Cofetaria din Bucuresti Cristine se lanseaza in mediul online, aducand in casa fiecarui viitor client bunatati scoase parca din bucataria bunicii. Cu toata atentia indreptata spre a da nastere celor mai fine gusturi, patiseria Cristine va livreaza direct acasa prajituri, torturi, precum si toate produsele dulci necesare pentru un candy bar deosebit. Prin cateva click-uri, oricine poate comanda prajiturile copilariei, torturi rafinate sau bomboane de casa speciale, astfel incat sa se bucure de un gust unic, oricand isi doreste.

Simtiti parfumul bucatariei bunicii, in prajiturile aromate, livrate de patiseria Cristine

Va e dor de gusturile prajiturilor pe care le facea bunica, insa nu aveti destul timp la dispozitie pentru a obtine aceleasi dulciuri gustoase? Atunci apelati la Cristina, maestrul cofetar care isi doreste ca prin fiecare continut dulce creat, fiecare crusta a prajiturilor si fiecare esenta folosita in retetele ei, sa va aduca in casa miresmele sarbatorilor si clipelor petrecute la mama acasa. Din gama diversificata de produse de cofetarie de casa si patiserie, puteti comanda online dulciuri smulse din taramuri de poveste:
• Biscuiti fragezi, atent ornati cu marmelada de casa;
• Torturi pentru copii;
• Torturi personalizate;
• Tarte delicioase;
• Produse de patiserie traditionale, dulcele necesar pe masa de sarbatoare;
• Prajituri cremoase;
• Prajituri inspirate din culturile occidentale;
• Briose vesele si elegante.
Pe langa toate acestea, aveti la dispozitie zeci de alte prajituri imbracate in aburul imbietor din bucataria Cristinei, de comandat simplu, direct din cofetaria online din Bucuresti.

Cum comandati prajituri de casa parfumate, din patiseria Cristine?

Economisiti timp si energie si comandati, pentru momentele speciale din viata dumneavoastra sau atunci cand doriti sa mancati un dulce rafinat, direct din cofetaria online din Bucuresti, Cristine. Pe pagina colorata a patiseriei, gasiti o gama variata de prajituri si torturi, care va imbie prin forma si continutul lor delicios. Pentru comenzi online, puteti suna la numarul de telefon 0744 639 301, iar pentru orice alte intrebari, adresa de e-mail [email protected] va sta la dispozitie.
Delectati-va papilele gustative cu produsele delicioase, livrate direct din bucataria Cristinei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram