Craciun în Laponia la City Park Mall

21 noiembrie 2014

Constanța, 20 noiembrie: Vineri, 21 noiembrie, City Park Mall dă startul sezonului cadourilor de iarnă. În atmosfera de basm pe care mall-ul o oferă, constanțenii sunt asteptați să se bucure de surprizele special pregătite pentru ei. Începând de vineri, ora 16:00, cei mici sunt așteptați să viziteze Casa lui Moș Crăciun, unde aceștia se vor transforma în spiriduși și vor ajuta la făurirea cadourilor și decorațiunilor de Crăciun. Cei mari pot admira costume autentice din Laponia. În perioada 21 – 30 noiembrie, se desfășoară campania de Black Friday, care aduce promoții de până la 50% la mii de produse. În plus, tot cei care vor face cumpărături în valoare de minim 200 lei din City Park Mall, pe parcursul campaniei, vor caștiga premii instant sau marele premiu, o vacanță în Laponia.
Vacanță în Laponia și premii instant.
Sesiunile de shopping se pot transforma în premii spectaculoase, pentru că oricine îşi face cumpărături de minim 200 de lei la City Park Mall, poate participa la marea tombolă a Crăciunului.
La tombola de Crăciun, marele cadou al Moșului este reprezentat de o excursie pentru întreaga familie, în Laponia, acasă la Moș Crăciun. Extragerea marelui premiu va avea loc pe 7 ianuarie.
În plus, tombola cu premii instant vă așteaptă cu peste 5000 premii până pe 7 ianurie 2015. Moșul este darnic și toți participanții vor primi premii.
Zona de premiere este localizată la info desk, iar premiile sunt oferite de Carpisa, Bigotti, Cărturești, Ecco, Centrofarm, Otter, Motor și de către mulți alții.
Casa lui Moș Crăciun își deschide porțile la City Park Mall.
Spiridușii Moșului și Crăciuneasa îi invită pe cei mici într-o lume de poveste în Atelierul Spiridușilor din Casa lui Moș. Se vor transforma în spiriduși și vor făuri cadouri și felicitări alături de Spiridușul Șef, vor asculta povești spuse de Crăciuneasă și se vor picta pe față. Pentru ajutorul oferit acestuia, fiecare copil va fi premiat cu o diplomă de elf, care atestă că a fost un ajutor important al Moșului.
Cei mici pot veni cu plicurile colorate și pline de dorințe să le lase în Cutia de scrisori de la Poșta lui Moș Crăciun și cu siguranță Moșul își va face timp să le răspundă.
În plus, aceştia se pot fotografia cu ajutoarele lui Moș Crăciun, vor avea parte de cadouri, jocuri şi poveşti. Casa lui Moş Crăciun este deschisă zilnic, de luni până vineri, între 16:00 şi 20:00 iar sâmbătă şi duminică, între 11:00 – 13.00 şi 16.00 - 20:00. Momentele magice imortalizate de Spiridușii Moșului vor putea fi găsite pe pagina de facebook a City Park Mal.

Black Friday îi invită pe vânătorii de reduceri la City Park Mall.
In perioada 21-30 noiembrie, magazinele din City Park Mall vor avea reduceri semnificative de până la 50%. Așadar, pasionații de smart shopping sunt așteptați să viziteze magazinele și să profite de cele mai mici prețuri.
Dacă cei mici se vor bucura din plin de magia casei lui Moș Crăciun și a activității din Atelierul Spiridușilor, cei mari vor putea admira costumele locuitorilor din Laponia, vor avea parte de week-end-uri cu evenimente și premii inedite, vor putea alege cadouri lucrate manual din cadrul Târgului Handmade de Crăciun și vor putea beneficia de serviciul gratuit de împachetat cadouri.

Despre City Park Mall
City Park Mall, inaugurat în anul 2008, este destinaƫia de shopping unde iƫi bifezi toată lista de cumpărături, într-un mod simplu şi eficient, fiind mall-ul cu cele mai multe magazine din Constanța - peste 150 magazine cu cea mai mare varietate de branduri din oraș.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați:
Cristiana Dima – 0726 444 644 / [email protected]
Ana-Maria Petcu – Coordonator City Mark Mall – 0732 158 158 / [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram