Costumele de baie de la BellezzaFashion ro: design cu bijuterii aplicate imprimeuri etnice si altele

27 iunie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Costumele de baie pe care magazinul online Bellezza Fashion le propune tuturor doamnelor si domnisoarelor care in aceasta vara doresc sa arate impecabil in vacanta la mare sunt de cea mai buna calitate si vin intr-o gama larga de modele incredibile, care va vor scoate din anonimat. Pentru ca stie cat de mult conteaza modul in care veti arata in aceasta vara la plaja sau la piscina, Bellezza Fashion aduce in atentia dvs. doar costume de baie online realizate din materiale rezistente, care sa faca fata soarelui puternic, apei sarate si sa va ofere acea libertate de miscare de care aveti nevoie.

Costumele de baie pentru dama – din doua piese sau intregi

Costumele de baie pentru dama pe care le veti gasi online pe Bellezza Fashion sunt disponibile intr-o gama variata de modele, de la o singur piesa pe care puteti sa o achizitionati, peecum bikini, pana la costum intreg sau din doua piese, foarte utile atunci cand plecati in vacanta la mare. Printre cele mai frumoase costume pentru baie de la Bellezza Fashion, vom aminti cateva, in cele ce urmeaza.

• Bikini de dama cu imprimeu complet si fundita. Aceasta piesa de costum de baie se va potrivi cu un sutien simplu sau de acelasi model. Este indicat doamnelor si domnisoarelor care doresc sa isi completeze tinuta de plaja, dar au doar piesa de sus. In 2016, designerii au dat unda verde purtarii de doua piese diferite la costumul de baie, pentru un aspect neconventional, asa ca bikini de dama de la Bellezza Fashion sunt cei mai potriviti pentru intregirea unui costum pentru mare.

• Costumul de baie din doua piese. Acesta este cel mai indragit de doamnele si domnisoarele care doresc sa se bronzeze frumos, intrucat ii permite soarelui sa patrunda, pentru un bronz frumos, natural. Astfel, la Bellezza Fashion puteti gasi modele precum: costum de baie de dama din doua piese alb cu negru, costum cu siret, costum de baie multicolor, costume de baie cu imprimeu, costume de baie cu sutien fara bretele, pentru a nu va bronza cu urme de la acestea, costum de baie cu design “Criss Cross”, costume de baie cu bikini in triunghi, costume de baie cu bikini de talie inalta, cu design bijuterie, cu figuri geometrice si altele.

• Costumul de baie intreg. Acesta este perfect pentru persoanele care s-au bronzat deja sau care doresc doar sa se plimbe seara pe plaja. Intrucat nu lasa atat de multa piele la “vederea” soarelui, costumul de baie intreg este ideal si pentru doamnele si domnisoarele care au probleme cu pielea sensibila si nu doresc sa se expuna atat de mult razelor soarelui. Este alegerea perfecta de la BellezzaFashion.ro, pentru o petrecere la piscina, iar un model sofisticat va atrage, cu siguranta toate privirile.

Costumul de baie ideal – cum il alegem

Aici, este vorba despre preferintele fiecarei doamne sau domnisoare, deoarece sigur se va gasi, la Bellezza Fashion, un model de costum de baie ieftin care sa se potriveasca fiecarei siluete, in parte. Este indicat sa alegeti doar ce va sta cu adevarat bine, pentru a avea succes cu tinuta de plaja. Spre exemplu, un costum de baie cu imprimeu incarcat se va potrivi de minune unei domnisoare mai slabute, iar unul de culoare uni, unei domnisoare cu forme mai accentuate, deoarece va crea impresia de micsorare a taliei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram