Comanda accesorii de la Bonbon Bijoux si ai parte de o suprirza

21 iunie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cel mai important sfat pe care ni-l ofera stilistii in legatura cu accesoriile din magazinul online Bonbon Bijoux si ne recomanda sa il urmam cu sfintenie: evitati folosirea prea multor accesorii la o singura tinuta!

Accesorii pentru femei in noul magazin online Bonbon Bijoux

Ar trebui sa alegem din cutia cu bijuterii cercei mari şi strălucitori, braţari si coliere masive si inele cu pietre mari. In magazinul online Bonbon Bijoux gasiti accesorii pentru femei accesorii pentru femei perfecte pentru orice vestimentatie, in ton cu tendintele sezonului.
Incercati sa nu incarcati coloristic vestimentatia. 2, maxim 3 culori care sa nu se lupte pe atentia privitorilor. Accesoriile de dama de la Bonbon Bijoux pentru sezonului primavara/vara 2014 sunt masive, demne de o declaratie de stil, daca sunt purtate intr-o combinatie castigatoare. Coliere metalice cu sfere de plastic, de inspiratie tribala, bratari maxi ca la Bonbon Bijoux, din metal si modele vintage, multi-inele ce acopera aproape in intregime degetele si cercei candelabru sunt piesele cele mai ravnite ale perioadei.
Tonurile recomandate: albastru cobalt, galben, turcoaz, verde smarald, corai si rosu. Cerceii sunt lungi, grei, colorati, cu modele tribale, pe alocuri cu pene, modele geometrice şi forma candelabru. Se poarta cerceii statement, insa nu vulgari. Inelele la moda in 2014 sunt ca cele de pe Bonbon Bijoux, cu modele vintage si pietre verzi de jad si agate, rosul pasional al rubinelor si al granatelor.

Comanda online accesorii pentru femei de la Bonbon BIjoux

Braţarile pentru glezna se potrivesc cu o fusta sau o rochie lunga, din material lejer, stil boem chic. Pentru a evita impresia de silueta incarcata, poarta incalţari cu talpa joasa precum sandale sau balerini.
Pe site-ul celor de la Bonbon Bijoux gasiti coliere, bratari, pandantive si alte accesorii perfecte pentru orice ocazie si cu care iti poti completa orice vestimentatie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram