Colectia de pantofi en gros pentru sezonul primavara vara 2015 este disponibila pe Botinelli eu

20 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

In aceasta perioada Botinelli si-a completat colectia de pantofi en gros cu cele mai noi modele aflate in tendintele actuale. Botinelli este magazinul online de unde puteti achizitiona cele mai atractive perechi de pantofi vizate de fashionistele anului 2015!

Daca sunteti in cautarea achizitionarii unui numar major de pantofi, atunci Botinelli va asteapta online cu cea mai variata gama de incaltaminte de dama in trendul acestui an!

Ce modele de pantofi en gros va ofera Botinelli?

Accesand pagina web a magazinului online Botinelli in dorinta de a achizitiona pantofi en gros, puteti alege dintr-o gama variata un numar impresionat de pantofi cu toc, sandale, cizme, botine,ghete balerini sau pantofi sport, fiecare comandand beneficiand de o oferta de pret personalizata in functie de cantitatea numarului de perechi pe care ati solicitat-o!

Tot ceea ce tine de incaltaminte de dama se claseaza in tendintele curente, astfel ca veti putea avea siguranta ca Botinelli este cel care va ajuta sa achizitionati cele mai fashionable modele de pantofi la cel mai bun raport calitate-pret! Prin urmare botinelli iti ofera sansa sa cumperi pantofi en gros si accepta doar varianta shoppingului online, astfel ca pentru a achizitiona modele sale de incaltaminte de dama trebuie sa recurgeti la adaugarea acestora in cosul de cumparaturi si completarea formularului de comanda.

Finalizand comanda, coletul dumneavoastra va fi livrat prin serviciul de curierat rapid, astfel ca veti economisi timp si energie. In plus, daca valoarea comenzii dumneavoastra depaseste suma de 1500 de RON transportul este gratuit!

Accesati pagina web site-ului magazinului online Botinelli si bucurati-va de cele mai deosebite perechi de incaltaminte de dama!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram