Clubul Rezidential Stejarii este gazda celei mai noi cafenele Brioche Doree

30 iunie 2014

Noua cafenea Brioche Doree pune la dispozitia rezidentilor din Stejarii un sortiment complet de preparate frantuzesti, de la gustarile si cafeaua de dimineata, la sandwich-urile de la pranz si prajiturile de dupa-amiaza. Cafeneaua ofera o gama extinsa de produse ce pot fi servite la pachet, disponibile la comanda sau savurate pe terasa primitoare din cadrul complexului.
"Ne bucuram sa fim gazda Brioche Doree si sa oferim rezidentilor nostri experienta unei mese frantuzesti autentice. Inca din momentul deschiderii, comunitatea s-a aratat incantata de aceasta initiativa. In plus, a fost o surpriza extrem de apreciata de chiriasii de nationalitate franceza care se simt, astfel, mai aproape de casa", a declarat Andreea Cojocaru, Director Comercial al Clubului Rezidential Stejarii.
Philippe Besadoux, CEO Brioche Doree, a declarat: "Suntem foarte incantati ca am inaugurat cea de-a treia cafenea Brioche Doree din Romania, in cadrul Clubului Rezidential Stejarii. Avem convingerea ca brandul francez va cuceri tot mai multi clienti, intrucat la Brioche Doree dispunem de o echipa profesionista si dinamica, orientata spre client si care respecta valorile marcii: de a ne implica, de a multumi si de a respecta clientii. Totodata, suntem increzatori in puterea originilor companiei: produse de calitate si traditie in Franta si in strainatate, in prezent si in viitor. Scopul nostru este de a construi un business durabil, si pentru acest lucru, nu puteam gasi un partener mai bun decat Clubul Rezidential Stejarii, care a dovedit deja ca ne impartaseste valorile: standarde inalte si profesionalism."
Cafeneaua Brioche Doree este situata la intrarea principala in cadrul Clubului Rezidential Stejarii si este deschisa in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 8:00 la 22:00, iar sambata si duminica de la 9:00 la 22:00.

Despre Brioche Doree

Brioche Doree face parte din grupul francez Le Duff, unul dintre principalii jucatori de pe piata restaurantelor cu servire rapida, patiserie si sandviserie din Franta. Grupul Le Duff detine peste 780 de restaurante si patiserii pe 4 continente: Europa, America, Africa si Asia. Prima locatie Brioche Doree se infiinta cu mai bine de 30 de ani in urma in Brest–Franta. La nivel mondial, brand-ul detine in prezent peste 500 de restaurante si numai in Franta cele peste 300 de locatii genereaza zilnic 200.000 de clienti.
Pentru mai multe detalii despre Brioche Doree, va invitam sa accesati site-ul briochedoree[.]com si pagina de Facebook a companiei.

Despre Clubul Rezidential Stejarii

Situat in mijlocul padurii Baneasa, pe Str. Jandarmeriei nr. 14, Clubul Rezidential Stejarii ofera servicii all-inclusive specifice unui resort de lux. Complexul imobiliar include 8 cladiri cu 285 de apartamente, toate destinate inchirierii. Spatiile generoase, ferestrele largi si luminoase, ergonomicitatea fiecarui detaliu si, nu in ultimul rand, posibilitatea de a beneficia de serviciile dorite doar printr-un simplu apel telefonic la echipa Concierge - bilete la teatru, programare la spa, o cina rafinata, rezervari pentru o excursie in orice loc al lumii, limuzina cu sofer sau un curier dedicat -, sunt doar cateva din beneficiile oferite de Clubul Rezidential Stejarii. Pentru informatii suplimentare, va invitam sa accesati site-ul stejarii[.]ro.
In vecinatatea zonei rezidentiale, se afla gradinita IOANID Preschool International Education (IPIE) si Stejarii Country Club, primul complex de acest tip din Romania. IPIE a fost creata din dorinta de a promova un demers educational calitativ, care sa asigure atingerea standardelor de invatare intr-un climat de siguranta. Institutia dispune de un spatiu modern, prietenos si functional pentru copii intre 18 luni si 5 ani. IPIE implementeaza curriculum-ul national britanic, predarea fiind in limba engleza. Activitatile extracurriculare se desfasoara dupa cele mai inalte standarde, vizand dezvoltarea emotionala, precum si descoperirea si dezvoltatea potentialului fiecarui copil.
Cu un design inovator, Stejarii Country Club, este unul dintre cele mai impresionante proiecte din Europa de Est, oferind servicii integrate de sport, spa, wellness si relaxare intr-un mediu deosebit, in inima padurii Baneasa. Stejarii Country Club imbina perfect oportunitatile de networking cu activitatile sportive si de agrement, beneficiind, totodata, in proximitate de serviciile unui restaurant si ale unui driving range de golf. Clubul gazduieste si primul Shiseido SPA dedicat din Europa de Est, care include camere de terapie, acces la piscina, spatii de relaxare, Hammam, sauna si camere cu aburi, terasa intima, salon Beauty District si un studio de yoga si pilates.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram