CliniQ Luxury a devenit My CliniQ, un concept unic, cu servicii complete de înfrumusețare

Bucuresti, 17.03.2017

Noul proiect este denumit de echipa medici și specialiști în frumusețe drept ,,clinica rasfățului suprem”, deoarece aici se poate regăsi o gamă variată de servicii de înfrumusețare. Chirurgie estetică, proceduri non-inzavize, nutriție, dermatologie, cosmetică, remodelare corporală, manichiură, pedichiură și coafor sunt doar câteva dintre serviciile care se pot găsi de acum într-un singur loc, la My CliniQ.
Cu ajutorul chirurgiei estetice se poate îmbunătăți aspectul fizic, facial sau corporal și se pot corecta deficiențele morfologice constituționale sau dobândite. Procedurile chirurgicale care se pot efectua la My CliniQ includ rinoplastii, liftinguri faciale și corporale, mărirea sanilor sau a feselor cu implant, corectarea pleoapelor, efectuarea lipoaspirațiilor pe zone mari și/sau transferarea grăsimii din anumite părți ale corpului etc.
Micile imperfecțiuni, precum celulita sau depozitele de grăsime, se pot rezolva ușor la My CliniQ prin intermediul unor proceduri non invazive. Injectările pentru modelarea pomeților, ștergerea ridurilor, a șanțurilor din jurul gurii, conturarea sau mărirea buzelor se numără printre cele mai cerute și apreciate intervenții. De asemenea, prin procedurile de biorejuvenare facială și mezoterapie, oricine poate obține instantaneu un ten luminos, hidratat și elastic.
Pentru persoanele care au nevoie de un refresh în orice moment al zilei, salonul de înfrumusețare pune la dispoziție servicii complete de coafură, extensii Tape-On, cosmetică, manichiură - pedichiură și masaj. În plus, pentru ca frumusețea să se reflecte din interior spre exterior, există și un cabinet de nutriție, unul de stomatologie și un altul, de dermatologie.
Din grija pentru sănătate și frumusețe, mai multe vedete, precum Andreea Marin, Anamaria Prodan Reghecampf, Brigitte Năstase, Adriana Bahmuțeanu, Crina Matei, Xonia, Sorin Marcus, Irinel Columbeanu, Eugenia Șerban sau Maria Constantin se numără printre persoanele care au pășit cu încredere pragul clinicii și s-au bucurat de profesionalismul de care au dat dovadă specialiștii de la My CliniQ.

Programări: 0742.919.936

#MyCliniQ #MyCliniQCreatorofBeauty

My CliniQ
Cuvinte cheie: my cliniq  estetica  frumusete  medicina  beauty  chirurgie estetica    

Strategics PR

Bucuresti, str Negru Voda
0756 01 08 66

Companie inscrisa in LIVE PR in 02.02.2012.

Vezi toate comunicatele companiei Strategics PR