Citeste aici fragmente din cursul lui Stefan Birica

19 iunie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Stefan Birica, lector universitar la Universitatea Bioterra si Manager de Proiect la Gigawatt Global este un om care se preocupa intens de problema energiei solare, dar si de cursuri pentru student.

Fragmente din cursul de Drept si Legislatie Comunitara al lui Stefan Birica

Sfintirea picturii din Biserica Domneasca Sfantul Anton – Curtea Veche la care Stefan Birica a contribuit substantial, a avut loc in vara anului trecut si i-a adus lui Stefan Birica diploma de onoare a Sfintilor Imparati Constantin si Elena inmanata chiar de Preafericitul Parinte Patriarh Danile dupa slujba tinuta de acesta cu privire la sfintirea picturii.
Cum spuneam mai sus, Stefan Birica este foarte preocupat de statutul tau de lector universitar si de aceea a scris un curs de Drept si Legislatie Comunitara de care am facut rost si pe care l-am citit cu sufletul la gura. Cursul lui Stefan Birica cuprinde capitole despre dreptul comunitar, despre institutiile europene, despre Curtea de Conturi, Parlamentul European, despre Libera Circulatie a bunurilor, a serviciilor, a persoanelor, politica agricola.
Ca sa va faceti o idee, uitati un fragment despre Lansarea politicii agricole comune scris de Stefan Birica in cursul sau de Drept si Legislatie Comunitara: “ Prin formarea Comunităţii Economice Europene, statele membre şi-au propus coordonarea eforturilor pentru promovarea dezvoltării economice şi ridicarea accelerată a nivelului de viaţă; stabilirea unei pieţe comune şi apropierea progresivă a politicilor lor economice au fost considerate direcţiile principale de acţiune. Discuţiile iniţiale s-au purtat asupra includerii sau nu a agriculturii în procesul de integrare a pieţelor naţionale. Un proces de integrare nu poate fi net avantajos decât dacă economiile au structuri concurenţiale şi niveluri comparabile de dezvoltare. Agriculturile ţărilor europene erau însă caracterizate de o puternică eterogenitate. Plasarea lor într-un regim de liber schimb specific pieţelor comune ar fi accentuat disparităţile existente, cu tot ansamblul de efecte economico-sociale şi politice negative, dezintegrarea decurgând de aici. “
Pe langa faptul ca Stefan Birica este foarte preocupat de problema energiei solare el este lector universitar la Bioterra inca din anul 2006, unde preda Drept Administrativ si Drept Comunitar European.
Pe langa aceste acte umanism facute de Stefan Birica, acesta este un important lector universitar la Universitatea Bioterra din Bucuresti, inca din anul 2006, unde preda Drept Administrativ si Drept Comunitar European.

Informatii generale despre Stefan Birica

Stefan Birica a lucrat in domeniul afacerilor cu imobiliare timp de 15 ani. Fie ca partener fie ca si consultant. Stefan Birica este nascut pe 1 octombrie 1960 si in trecut a fost Director al Terenurilor si Padurilor. In materie de studii, Stefan Birica a absolvit Institutul Diplomatic Roman si Facultatea de Drept. Nu a vrut sa se opreasca aici asa ca a obtinut si un titlu de doctor in Stiinte Fitosanitare. Dupa cum scrie pe pagina oficiala de Facebook a lui Stefan Birica, pe langa cursul de Drept si Legislatie Comunitara, acesta a lansat si o carte intitulata “Legislatie Fitosanitara”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram