Chicco lanseaza programul quot;Rabla quot; pentru carucioare de copii

26 mai 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Reteaua de magazine Chicco a lansat un program de tip "rabla" pentru carucioare si scaune de masina pentru copii, in contextul in care peste 80% din aceste accesorii sunt folosite, in medie, de cate patru serii de copii, a spus Ruxandra Burcea, directorul Chicco.

Programul "Rabla" pentru carucioare

"Un carucior se foloseste in medie de cate patru copii. Carucioarele se dau mai departe la frate, la fin, la cumnat sau la prieten. In Romania, 80% dintre carucioare sau scaune de masina pentru copii sunt folosite de cate patru generatii", a spus Ruxandra Burcea, citata de Mediafax.
Ea crede ca doar 20% dintre copii beneficiaza de carucioare noi.
Cele mai scumpe carucioare costa intre 2.000 si 4.000 de lei, iar cele mai ieftine ajung la 400-1.500 de lei.

"La noi, din cauza saraciei, aceste produse se dau mai departe. Este grav sa folosesti un caucior sau scaun de masina perimat tehnic si care nu are toate sistemele de siguranta. In fiecare an sunt noi descoperiri in domeniu", a mai spus Ruxandra Burcea.

Aceasta a afirmat ca piata produselor pentru nou nascuti si copii s-a contractat in ultimii ani cu cate 7-10%, atat din cauza diminuarii puterii de cumparare a populatiei, cat si a scaderii ratei natalitatii.

Chicco, divizia de obiecte si jucarii pentru copii a companiei de turim Paralela 45 Turism, a lansat un program de tip buy back prin care orice posesor al unui carucior sau scaun auto pentru copii vechi il poate aduce in unul dintre magazinele proprii sau il poate trimite prin curier si primeste in schimb un voucher de 25% pentru urmatorul pachet de cumparaturi, indiferent de valoarea acestuia. Pot fi trimise carucioare si scaune auto de orice tip si marca.

"Carucioarele care nu mai pot fi folosite vor fi distruse, iar cele care sunt inca in stare buna vor fi donate celor care au nevoie de ele", a mai spus Ruxandra Burcea.

Cu afaceri de circa 5 milioane de euro, importatorul de jucarii Chicco face parte din Paralela 45 Turism, care opereaza agentia de turism cu acelasi nume si care este detinuta de familia lui Alin Burcea.

Te invitam sa vezi un top 3 al carucioarelor de copii realizat de un magazin online, top facut cu scopul de te ajuta in achizitia unuia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram