Cercei de femei rafinati cadouri pentru femei perfecte

29 ianuarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Multe dintre femei au o pasiune deosebită pentru cercei, aceștia fiind, în cele mai multe cazuri, primul accesoriu pe care îl poartă. Magazinul Ariki oferă cei mai frumoși cercei de femei, cu designuri speciale, pe care ii poti oferi ca si cadouri pentru femei si vei sigur nu vei da gresi.

Câte știm despre cercei?

Cerceii de femei sunt cel mai comun accesoriu și sunt unul dintre cele mai dăruite cadouri pentru femei, cadouri pe care le asortăm la bluză, pantofi sau la restul bijuteriilor pe care le purtăm. Însă câți dintre noi știu cum au apărut cerceii? Aceștia își au originea în Orient și au migrat, doar ca podoabă pentru femei, către Asia Mică, Grecia și Egipt. Ei erau foarte mici, simpli și aveau forma unei mărgele. Ei au trecut prin numeroase modificări la nivelul aspectului, căpătând forme mai mari sau tot mai neobișnuite. Astăzi, cerceii îmbracă foarte multe modele, pietre și accesorii, precum diamante sau materiale adiționale, ca plasticul sau plastilina, din dorința ca aceștia să devină tot mai originali astfel incati sa fie daruiti ca si cadouri pentru femei.
Fie că sunt din argint, plastic, aur sau materiale semi-prețioase, cerceii sunt un must-have al oricărei ținute. Oricât de multe perechi am avea, ele niciodată nu sunt suficiente.

Cerceii din argint pot fi cadouri pentru femei ideale

Atunci când vine vorba de cadouri pentru femei, mereu e greu să facem o alegere. Însă, cu o pereche de cercei din argint, niciodată nu putem da greș. Ariki vine în ajutorul celor care își doresc o pereche de cercei rafinată și elegantă. Pe pagina online a magazinului, există multe modele la cerceii de argint, simpli sau accesorizați cu pietre precum chihlimbarul, Jadul, Paua Shell, Sidef, Sticlă de Murano și Zircon. Prețurile sunt accesibile oricărui buzunar, iar calitatea și modul în care cerceii sunt lucrați sunt ireproșabile. Fiecare bijuterie beneficiază de garanție și o cutie de cadou gratuită.
Pentru comenzi și detalii legate de bijuteria pe care doriți să o achiziționați, puteți suna la numărul afișat pe site.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram