Cel mai bun companion pentru tine si familia ta

10 februarie 2017
Autor:
Touch Media

Daca te-ai hotarat sa iti maresti familia cu un animal de companie, cu siguranta un catel este de neinlocuit mai ales pentru cei mici, ei pot deveni cei mai buni prieteni si cei mai de nadejde, mereu pregatiti sa sara in ajutorul celui mic. Cu siguranta v-ati decis asupra rasei si taliei acestuia, de aceea urmatorul pas este achizitionarea obiectelor necesare pentru cresterea si educarea acestuia. Pentru ca cel mai important este locul in care acesta o sa doarma si pentru a evita sa va inghesuie in propriul pat este absolut necesar sa ii cumparati o saltea pentru caini de la SaraDog.

Nu stii ce hrana este potrivita pentru catelul tau? La achizitionarea acestuia de la proprietar trebuie sa intrebati toate tabieturile catelului, hrana, culcus, jucarii, lesa pentru a stii ce cumparaturi sa faceti. Bolurile de apa si de hrana trebuie sa fie pe dimensiunea taliei catelului, iar daca spatiul unde il hraniti este alunecos acestea trebuie sa fie antiderapante, pentru a nu transforma masa intr-o plimbare prin toata casa. Mancarea are un rol important in cresterea catelului, dar si pentru ca blanita sa fie moale si lucioasa, insa ii puteti recompense cate o data cu mici cadouri culinare.

Atunci cand esti plecat de acasa sau esti obosit dupa o zi lunga la serviciu, poti inlocui joaca cu catelul tau cumparandu-I niste jucarii pentru caini de la Sara Dog, acestea pot salva si pantofii tai sau chiar mobila.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram