Ce modele de butoni pentru barbati sunt astazi in tendinte?

8 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

În ciuda evoluției modei, butonii împreună cu ceasul, fac parte dintre bijuteriile masculine care niciodată nu se demodează. Ei reprezintă acel accesoriu de care mulți bărbați uită, dar care pot tranforma ținuta masculina într-una cu mult stil. Butonii sunt acea mică bijuterie cu care orice bărbat poate jongla atunci când își creează o ținută pentru o cină specială, o întâlnire de afaceri, o nuntă sau o petrecere cu totul specială cum este cea de Revelion.

Nefiind o tendință masculină, ci un accesoriu, butonii fac parte permanent din moda masculină. Aceștia reprezintă un accesoriu care niciodată nu se demodează și reprezintă cheia transformării ținutei masculine într-una cu stil, având în vedere că bărbații au puține accesorii cu care să jongleze atunci când se îmbracă. Se poate spune că butonii sunt ca bijuteriile pentru femei, niciodată nu sunt în plus și întotdeauna spun ceva despre persoana care-i poartă.

Cu toate acestea, spre deosebire de femei care întotdeauna pot purta bijuterii, butonii pot fi purtați la ocazii formale și atunci când o cere protocolul, având în vedere că se poartă doar cu cămașă manșetă dublă sau manșetă franțuzească. Cu toate acestea se pot purta și în anumite situații la locul de muncă atunci când eticheta o cere.

Deși o pereche de butoni pentru barbati pot părea ușor de combinat trebuie ținut seama de faptul că se pot folosi doar cu cămăși cu manșetă dublă sau franțuzească.

Aceștia trebuie să se asorteze cu culoarea cămășii și al cravatei. Material din care sunt confecționați butonii trebuie să fie similar sau complementar cu cel al ceasului. În plus, butonii trebuie prinși la circa 1, 5 cm de marginea manșonului și trebuie să se vadă cât mai natural, căci astfel vor da impresia că sacoul este mic.

Precum multe alte lucruri, și, deși le vor purta bărbații, butonii sunt un accesoriu al femeilor. Butonii de multe ori le-au scăpat pe femei de probleme. Atunci când vine vorba de a dărui butoni bărbaților care au de toate, butonii se pot transforma într-un cadou personalizat cu o semnificație specială într-o ocazie specială. Există mulți butoni cu diverse modele care pot deveni un cadou perfect pentru orice bărbat. Butonii pot reprezintă un cadou mai deosebit, având în vedere că de obicei bărbaților li se oferă în dar ceasuri, articole de îmbrăcăminte etc.
Alături de ceas, butonii fac parte din colecția de bijuterii pentru bărbați. Există o gamă diversă de butoni. Există butoni cu pietre prețioase, de aur, de argint, și permanent maeștrii bijutieri reinventează aceste mici bijuterii, creând fel de fel de forme, din fel de fel de materiale și texturi. Există butoni foarte sofisticați, amuzanți inspirați de sporturi, instrumente muzicale, medicamente, tehnologie sau desene animate.
Se apropie cu pași repezi noaptea dintre ani, noaptea în care veți purta cu siguranță o ținută specială care merită accesorizată cu o pereche de butoni eleganți.
Așadar, vă recomand dacă nu aveți în garderoba voastră butoni mai sofisticați, să vă căutați o astfel de pereche care să se potrivească perfect cu costumul și cravata. În seara de Revelion trebuie să fiți fermecători.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram