Ce fel de camasi de dama se poarta in 2015?

25 noiembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Chiar daca esti adepta stilului office sau obisnuiesti sa te imbraci ceva mai casual, trebuie sa ai multe modele de camasi de dama pe care sa poti sa le porti in acest sezon. Bineinteles ca acestea pot fi purtate in multe outfituri si combinate cu o gramada de piese vestimentare, deci nu trebuie sa te gandesti doar la birou atunci cand te imbraci intr-o camasa de dama.

Camasi de dama pentru sezonul 2014-2015

Daca ai o intalnire importanta la serviciu poti purta niste camasi de dama de la Hulber impreuna cu o fusta creion si vei fi si eleganta si sexy. O sa impresionezi prin prestanta si vei parea o adevarata profesionista. Mai poti purta o camasa de dama cu o pereche de blugi skinny, asta pentru o tinuta casual.Vezi mai jos cateva combinatii ale acestor camasi de dama de la Hulber, camasi pe care orice femei ar trebui sa le aiba in dulap.
Camasi de dama albe. Acest tip de camasi sunt clasice, dar in acelasi timp sunt mereu la moda. Chiar daca nu trebuie sa fii mereu intr-o tinuta office, este bine totusi sa ai in garderoba o camasa de dama alba pentru ca poate fi combinata intr-o mie de feluri. Modelele de camasi de dama albe de la Hulber se gasesc in multe variatii: mulata, cu manseta, de bumbac, cu guler drept si multe altele. De cate ori vrei sa te simti admirata, eleganta si totodata sexy, alege unul din aceste modele de camasi de dama si indifirent cu ce o vei combina, sigur vei iesi in evidenta.

Pentru o tinuta trashy, poarta o camasa de dama alba cu o pereche de blugi rupti. Blugii rupti sunt din nou la mare moda. Kim Kardashian, Miley Cyrus, Rita Ora, Madonna sau Lady Gaga poarta blugi rupti zilnic. Poti sa alegi una dintre multe modele de camasi de dama larga si confortabila, pentru o tinuta foarte relaxata. In materie de pantofi, recomandam purtarea unei pereche de pantofi cu toc si cu botul ascutit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram