Ce cadouri de femei prefera doamnele?

16 noiembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Daca nu stiti ce sa ii oferiti iubitei de Ziua Indragostitilor, de Craciun, de ziua ei de nastere sau aniversarea intalnirii voastre, iata 10 idei care va pot fi de mare folos.

Aceste 10 cadouri reprezinta zece lucruri pe care orice femeie isi doreste sa le primeasca de la iubitul ei. Prin urmare, daca ii oferiti unul dintre aceste daruri veti fi 99 % sigur ca ii va placea si ca ii veti ajunge direct la inima.

Apoi, desigur, toate femeile sunt diferite si este dificil sa gasiti cadoul perfect, cadoul care sa o faca super- fericita. De aceea va oferim 10 idei de cadouri femei, astfel incat sa il puteti gasi pe cel care i se potriveste cel mai bine partenerei voastre si sa ii faceti astfel un cadou personalizat.

O bijuterie

Indiferent ca este un inel, un colier, o bratara sau o pereche de cercei, o bijuterie este darul care merge de fiecare data! Daca nu dispuneti de prea multi bani, puteti incerca sa cumparati de la un amanet sau o bijuterie din argint.

O geanta de mana

Puteti sa ii cumparati cu incredere o geanta de mana. Toate femeile iubesc sa aiba cat mai multe, ca sa le adapteze in functie de tinuta. Deci, chiar daca iubita voastra are deja una, puteti sa i-o cumparati si pe a doua pentru ca va fi foarte fericita!

Cina intr-un restaurant de lux

Daca iubita voastra apreciaza mancarea buna si adora sa mearga la restaurant, invitati-o la un restaurant de lux. Alegeti unul care sa fie romantic, asa ca evitati pizzeriile sau McDonalds-ul de la coltul strazii. Alegeti un loc linistit, cu peisaj frumos si un meniu tentant. Exista astfel de restaurante pentru fiecare buget, pretul depinde de numarul de stele pe care il alegeti.

Lenjerie de corp draguta

Fiecarei femei care se simte bine in pielea ei ii place sa primeasca lenjerie de la partenerul sau. Acest lucru ii arata ca ii iubiti fizicul si doriti sa i-l puneti in valoare. Puteti alege diferite tipuri de lenjerie: un sutien, chilotei, o camasuta de noapte sau un compleu. Lasati-va imaginatia sa aleaga si veti fi sigur de reusita. Uitati-va discret printre hainele ei ca sa stiti ce masura poarta.

Un tablou personalizat

Luati o fotografie de-a cuplului vostru si faceti-o de neuitat transformand-o in tablou. Daca sunteti un artist puteti sa faceti acest lucru si singur. In caz contrar, puteti merge intr-un loc specializat unde sa puteti transforma o fotografie intr-o pictura pe panza. Acest obiect este perfect pentru decorarea camerei voastre.

O zi intr- un parc de distractii

Descopriti montagne russe-urile cele mai mari sau cele mai rapide din Franta, oferindu-i iubitei voastre ca dar o excursie intr- un parc de distractii. Daca ii plac senzatiile tari si atmosfera magica, aceasta va fi complet fascinata. Este adevarat ca un astfel de cadou este destul de costisitor, dar daca il planificati din timp este mai economic.

O husa de telefon personalizata

Aproape toate femeile au un telefon mobil doar ca acesta este un pic trist, si nu este niciodata cu adevarat personalizat. Toata sunt la fel. Puteti sa va faceti iubita fericita, oferindu-i un telefon mobil personalizat. Puneti o fotografie cu voi, un peisaj care ii place sau o fotografie cu cainele vostru... voi o cunoasteti cel mai si stiti ce imagine ar impresiona-o!

Un parfum

Parfumul este un cadou clasic pentru femei. Si asta demonstreaza ca este un cadou care este intotdeauna pe placut femeilor! Daca nu stiti ce ii place, uitati-va ce parfum foloseste si cereti la magazin un parfum asemanator sau puteti cere cele mai vandute parfumuri pentru femei si puteti alege din acestea.

Un set de relaxare si sanatate

Tuturor femeilor le place sa aiba grija de corpul lor. Oferiti-i deci un masaj, o dupa-amiaza la un spa sau un set pentru relaxare . Exista o multime de varianta, pentru toate genurile de femei. Prin urmare, puteti sa il alegeti pe cel care se potriveste cel mai bine pentru iubita voastra.

sursa: ele.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram