Cattitude Brands lanseaza in exclusivitate concursul de animale de companie ” Ambasadorii Ruffwear in Romania”

3 februarie 2017

Misiunea şi Ambasadorii Ruffwear în lume – Trăieşte Aventura!

Ambasadorii Ruffwear întruchipează în întreagă lume cultura Ruffwear, oameni care nu doar iubesc ieşirile în natură, dar şi trăiesc în fiecare zi la maxim pentru a experimenta momente minunate în aer liber cu câinii lor. Ruffwear consideră că interacţiunea prin astfel de activităţi în aer liber construieşte legături puternice între oameni şi câini, ceea ce face fiecare aventură în aer liber mai distractivă, mai provocatoare şi mai inspirată. Ambasadorii Ruffwear din toată lumea inspiră şi provoacă compania în mod continuu să dezvolte mecanisme, accesorii şi echipamente care satisfac în cele mai solicitante condiţii nevoile celor mai exigenţi sportivi. Dacă li se potrivesc lor, cu siguranţă că vor funcţiona la maximum de potenţial pentru toată lumea!

Cum se desfășoară acest eveniment și cum puteți afla mai multe detalii despre el?

Participanţii se pot înscrie în Concurs în perioada 1 – 28 februarie 2017 pe pagina de Facebook a evenimentului “Ambasadorii Ruffwear în România”, regulamentul concursului cu toate informațiile dorite fiind accesibil atât pe facebook, cât și pe site-ul Cattitude.ro, scroll în jos pana la categoria Evenimente și Media sau click aici.

Citiți mai multe despre eveniment pe http://www.deby.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram