Cate motive exista pentru a alege o cravata?

16 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Una dintre cele mai ușoare metode de a face o schimbare vestimentară este să porți accesorii. Femeile au de unde alege însă bărbații par a fi limitați când vine vorba de ele. Deloc!
Dacă vrei un accesoriu cu stil, cravatele sunt soluția.

Și pentru că nu dau sfaturi fără motiv, am exact cinci motive pentru tine în favoarea cravatelor.
Însă există și cravate casual, ce pot fi purtate la blugi sau pantaloni chino. Dacă vrei să impresionezi vreo fată sau să faci o schimbare mai mult pentru tine, nu trebuie să cheltui o grămadă de bani pe haine scumpe. E suficient să porți aceleași haine și să adaugi o cravata pentru barbati subtire, stylish si versatile..

Poți părea mai înalt. Dungile verticale pe o bluză sau cămașă dau iluzia că persoana e mai înaltă decât în realitate; cravatele, prin felul cum sunt construite, dau același efect.
Clasă. Chiar dacă alegi să porți cravata cu blugi, aceasta este considerată un element clasic într-o ținută. Una e să porți la gât un lanț gros de argint și alta e să porți o cravată.
Ai de unde alege. La ținute e greu să te joci cu culorile și imprimeurile – riști să arăți ridicol. La cravate, în schimb, poți să alegi din infinitatea de modele și culori: cu dungi, cu buline, cu romburi etc.

Cravata poate fi o pată de culoare în ținuta ta. De fapt, una din tendințele pe care le am în ultima vreme este să port ținute închise la culoare și o cravată colorată. Ochiul privitorului devine inevitabil atras de aceasta.
Acum că ai motive serioase să iei în considerare cravatele, nu mai rămâne decât un singur lucru: să mergi să probezi câteva.
Uite ce trebuie să faci:
Stabilește dacă vrei o cravată pentru blugi sau una pentru costum. Cea pentru costum ar trebui să fie din mătase în timp ce cea casual poate fi și din sintetice.
Îmbracă-te cu cămașa ta preferată, la care plănuiești să porți cravata.

Mergi prin magazine și probează cel puțin zece cravate. Cere părerea vânzătoarei și documentează-te pe Internet despre ce culori merg cel mai bine în funcție de tenul pielii tale și de culoarea cămășii.

Hotărâște-te la una, mai probeaz-o o dată și CUMPĂR-O.

Ultimul pas e și cel mai important. Dacă amâni acum, s-ar putea să te răzgândești până data viitoare. Nu numai că nu vei mai beneficia de senzația pe care ai putea-o face cu o cravată dar… articolul meu ar fi de prisos.

La final vreau să reiau citatul inițial – pun pariu că acum îl vezi CU ALȚI OCHI:

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram