Cand hainele se lipesc de tine

17 august 2017

Purtarile si spalarile prea dese au facut din purtatul hainelor un chin. Data viitoare cand speli, adauga doar un capac de ASEVI balsam rufe (1.5L pentru 60 spalari).

Fiecare camasa va deveni preferata ta, din orice material ar fi facuta. Fie ca vorbim despre bumbac, panza topita, poliester, in sau chiar denim, toate se vor simti moi la atingere, deoarece balsamurile de rufe Asevi sunt recomandate pentru toate tipurile de tesaturi.

Usureaza calcatul si elimina electricitatea statica, fiind disponibile in mai multe variante: Zen, Colonia, Azul, Talco Rosa, Sensitif.
Mai avem un truc pentru tine. Hainele care au stat prea mult timp in dulap nu trebuie spalate pentru a-si recapata prospetimea. Este suficient un puufff minune si aceasta problema va fi deja uitata.

Laboratoarele Pons Quimicas au creat inegalabilul odorizant Asevi Brisa, care te va ajuta sa ai haine cu un miros proaspat in doar cateva clipe. Iar beneficiile acestui produs nu se opresc aici. Mirosul va persista cel putin 12 ore (nu minute!) si poate fi folosit pe orice fel de tesaturi.

Asevi Brisa nu lasa un miros sintetic, precum alte odorizante, avand la baza esente naturale. In plus, acest odorizant magic te poate ajuta sa-ti improspatezi fiecare incapere a casei tale, aplicandu-l pe perdele, mochete, etc. Este un produs menit sa-ti rezolve mai multe nevoi, intr-un timp foarte scurt, cu bani putini.Nu-ti cerem sa ne crezi pe cuvand. Incearca-l!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram