Canapea din piele sau canapea din stofa? Fa o alegere corecta

7 octombrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Daca suntem in fata alegerii unei canapele, luarea deciziei asupra materialului este una esentiala. Aceasta hotarare trebuie luata in functie de mai multi factori si nu ar trebui sa te grabesti in decizia ta, pentru ca diferentele sunt mari in utilizare si ai putea regreta mult alegerea facuta. Iata cateva informatii despre fiecare varianta:

Canapeaua din piele

In general, gama de canapele din piele nu beneficiaza de o foarte mare varietate de culori si texturi, insa pielea naturala este un material foarte rezistent si calitativ, care se comporta foarte bine in timp si are o serie de avantaje.

De asemenea, acest material este usor de intretinut si daca ai copii, vei prefera o sofa din piele, mai ales datorita modului foarte usor de curatare.

Ele au si un aspect placut, adaugand eleganta si un stil modern oricarei camere, indiferent ca ne dorim un design ultramodern sau unul conservator ori chiar retro. Poti alege o canapea de foarte buna calitate de la DIVANI & SOFA’, un magazin specializat in mobilier de lux, ce dispune de un showroom online aici: http://www.divaniesofa.ro

Canapeaua din stofa

Aceste canapele au avantajul pretului mai scazut si sunt mai practice.Materialul textil poate fi mai usor reparat in cazul deteriorarilor fetei, iar interventiile nu sunt costisitoare.

De asemenea, exista o diversitate mare de culori si texturi in cazul acesta, putand alege de la catifea, la matasuri sau stofe groase, in functie de specificul fiecarei amenajari. In acelasi timp, putem descoperi si imprimeuri foarte variate, de la canapele uni, la unele cu dungi elegante, imprimeuri florale sau geometrice, pentru un accent dinamic al camerei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram