Caminul perfect? Proaspat si curat

19 mai 2017

Usor de zis, greu de facut? Stim, inchizi ochii...vrei sa te relaxezi si...in loc de pajisti verzi, gandul iti zboara spre podeaua din sufragerie. Nici azi nu ai avut timp de curatenie, a venit weekend-ul si parca ai vrea mai degraba sa iesi din casa, decat sa-ti transformi sambata intr-o zi de curatenie. Mda, parca mai bine te relaxezi intr-o casa curata – dar nu-ti surade nici sa stai zilnic cu mopul in mana. Dar vremea buna care indeamna la distractie vine si cu praf care se depune incredibil de repede si-ti taie tot cheful sa-l vezi rotocoale, jos, pe podea.
Solutia salvatoare vine de la Pons si gama completa de Asevi detergenti pentru pardoseala. Cand au conceput detergentii pentru pardoseala din gama Asevi, specialistii s-au gandit cum sa iti ofere cat mai multe beneficii intr-un singur detergent concentrat. Detergentii Asevi au o putere mare de curatare, elimina murdaria intr-un timp record si pastreaza curatenia timp indelungat. Dar stai, parca mai aveai nevoie de inca ceva. Cum ramane cu prospetimea? O casa curata are nevoie si de o mireasma proaspata, nu-i asa? Detergentii Asevi iti vor depasi asteptarile si in acest caz: parfumul lor unic este atractiv si persistent. Tocmai pentru ca acasa inseamna si un miros imbietor la relaxare. Odata ce ai terminat curatenia iti poti relaxa simturile fie cu parfumul senzual Asevi Mio, fie cu aroma fresh Asevi Portocala.
Gata, casa ta este acum impecabila! Acum nu te mai impiedica nimic, poti sa-ti incepi mini-vacanta mentala in confortul propriei case. Este surprinzator cat de mult contribuie o casa curata la starea noastra de bine si la relaxarea de zi cu zi, atat de ravnita. In plus, datorita faptului ca nu trebuie sa cureti pardoseala zilnic, vei avea mai mult timp la dispozitie pentru tine si cei dragi. Acum parca se simte mai mult vacanta in aer, nu-i asa? Bucura-te din plin!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram