Camasile barbatesti din in sunt recomandate pentru a fi purtate pe timpul verii

Bucuresti, 13.07.2017

Camasile barbatesti din in sunt recomandate pentru a fi purtate pe timpul verii, cand temperaturile sunt mai ridicate.

Acestea sunt mai potrivite pentru evenimentele nonformale, pentru ca iti ofera un look mai relaxat, de vacanta. Camasile barbatesti din in sunt foarte usor de integrat in diferite tinute casual, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta asortarii acestora cu alte articole vestimentare din garderoba ta.

Poti sa porti camasile barbatesti din in la o pereche de pantaloni Chinos, la o pereche de blugi, albastri sau negri, la o pereche de pantaloni trei sferturi sau la o pereche de pantaloni cu croiala normala.

Indiferent de ocazie, poti sa integrezi aceste camasi in diferite tinute, astfel incat iti va fi foarte usor sa ai un look simplu, dar in pas cu tendintele.

Moda masculina a evoluat mult de-a lungul timpului, iar camasile din in sunt destul de apreciate in ultima vreme. Ai grija, nu este recomandat sa le porti la o tinuta business sau smart office, pentru ca nu vei obtine efectul dorit.

Daca nu iti plac imprimeurile, poti sa optezi pentru camasi in culori deschise sau inchise, dar simple.

Eventual, accentul sa fie pus pe nasturi. La aceste camasi nu este recomandat sa porti butoni, pentru ca ele sunt potrivite pentru tinutele casual spre sport, relaxate.

SHOWROOM DON-MEN Strada Washington nr. 15, Bucuresti Telefon: 0725 775 402 | 0760 588 594
www.don-men.com
Cuvinte cheie: camasi  camasi barbati  camasi barbatesti  camasi barbati din in  camasi barbatesti din in  pantaloni barbati chinos    

Adira Labels SRL

Bucuresti, Bd. Unirii, nr. 62, bl. K5, ap. 43
0314207081
https://www.don-men.com

Companie inscrisa in LIVE PR in 09.06.2017.

Vezi toate comunicatele companiei Adira Labels SRL