Braun si Sebastian Vettel au dat startul unui nou val in materie de barbierit WaterFlex

23 iulie 2014

Silverstone, Marea Britanie, 8 iulie, 2014 – Astazi, Braun si Sebastian Vettel, cvatriplu campion de Formula 1, lanseaza un nou trend in materie de barbierit: Braun WaterFlex - cea mai recenta inovatie Braun creata special pentru a transforma barbieritul electric cu apa, spuma si gel, intr-o experienta senzoriala cu totul noua.

Acest anunt incitant marcheaza aniversarea primului an al lui Sebastian Vettel ca brand ambasador global Braun. Anul trecut, Braun si Sebastian au lansat campania "Ai incredere in visele tale", care incurajeaza barbații din intreaga lume sa isi urmeze visele si sa nu renunte la ele. Aceasta este povestea ambiției de fier, in curse, in inginerie, in urmarirea si indeplinirea viselor. Odata cu lansarea noului Braun WaterFlex, colaborarea lor este mai puternica decat oricand. Atat Sebastian, cat si Braun stiu ca visele nu se implinesc din intamplare. Urmarirea unui vis ține de reinventarea persoanala, de a-ți dori intotdeauna mai mult. Atat pentru Braun cat si pentru Vettel, inovația este in gene – este rațiunea lor de a fi.

Raspunsul la nevoile consumatorilor printr-un nou val de barbierit
Braun WaterFlex adauga o noua dimensiune portofoliului de produse Braun. Este primul aparat de ras Braun proiectat exclusiv pentru utilizarea cu apa, spuma sau gel. WaterFlex inspira oameni care, la fel ca Sebastian, sunt constant in cautare de noi experiențe. Este un fapt remarcabil. Barbieritul electric nu mai este “doar” uscat. Cercetarea efectuata in randul consumatorilor Braun a dezvaluit ca, pentru mulți barbați, rasul electric cu spuma este o experiența mult mai placuta. Astfel, s-a descoperit ca aparatul aluneca mult mai usor, are un sistem de taiere imbunatațit, oferind pielii un grad de confort ridicat si prospețime. Capul pivotant WaterFlex, in combinație cu apa, spuma sau gelul, reduce frecarea - permițand aparatulului de ras electric sa alunece usor pe piele pentru un barbierit confortabil. Sebastian Vettel spune: "Fiind un pilot de Formula 1 sunt mereu deschis la noi experiențe si inovații care imi pot imbunatați performanța - atat pe pista cat si in afara ei. Acest aparat de ras face barbieritul interesant si distractiv. Este pur si simplu diferit, incercați-l!

Fuziune perfecta dintre Tehnologie si Design
"La Braun cream produse inovatoare pe care oamenii le folosesc cu placere. Din punct de vedere tehnic, provocarea pe care ne-am stabilit-o este de a crea intotdeauna un produs mai bun decat precedentul, de a lucra cu cele mai noi tehnologii pe care le avem la dispoziție.", a declarat Jürgen HOSER, Director Adjunct de Cercetare si Dezvoltare pe Divizia Globala de Aparate de Ingrijire pentru Barbați, tehnologia de ultima generație nu se desfasoara in cercuri inchise. Inginerii si designeri Braun lucreaza mana in mana, ca o echipa de ingineri de la boxe, ducand tehnologii, materialele si procese la pe culmi de un maxim absolut si creand produse executate perfect. Directorul Global de Design Braun Global, Prof. Dipl. Oliver Grabes, continua: "Produsele noastre sunt extrem de funcționale, usor de folosit si rezista pe parcursul a mai multor generații. Designul nu exista doar pentru a face produsul sa arate foarte bine, ci si pentru a ne asigura ca fiecare aspect are o funcție. Braun WaterFlex este intruchiparea acestui principiu.

Inovarea - unde Braun si Cursele de mare viteza vin impreuna
Braun continua sa inoveze pentru a ridica standardul industriei, folosind cele mai noi tehnologii pentru a crea produse performante de ultima ora. Pentru Sebastian Vettel, un echipament potrivit este un element cheie, asa cum pneurile de la masina de Formula 1 au nevoie sa se potriveasca terenului, asa si aparatul lui de ras trebuie sa se potriveasca pielii lui. Gama Braun Male Power Grooming ofera pielii experiența suprema a barbieritului, adecvata oricarei nevoi si ocazii.

Despre Braun
Braun, o filiala a Procter & Gamble fondata in Germania in 1921, dezvolta si produce o mare varietate de aparate de uz casnic mici, care unesc inovația tehnica, fiabilitatea de calitate si design distinctiv. Acestea variaza de la aparatele de ras electrice si produse de frumusete pana la aparate de ingrijire a parului. Produsele Braun se bucura de distribuție la nivel mondial. Va rugam sa vizitati www[.]braun[.]com pentru cele mai recente stiri si informații detaliate cu privire la marca Braun.

Despre Procter & Gamble
P&G atinge si imbunatațeste viața a circa 4,4 miliarde de oameni din intreaga lume, cu portofoliul sau de incredere, marci de calitate. Branduri de conducere ale Companiei includ Pampers ®, Tide ®, Ariel ®, Always ®, Whisper ®, Pantene ®, Mach3 ®, Bounty ®, Dawn ®, Fairy ®, Gain ®, Charmin ®, carmen ®, Lenor ®, Iams ®, Crest ®, oral-B ®, Duracell ®, Olay ®, Head & Shoulders ®, Wella ®, Gillette ®, Braun ®, Fusion ®, Ace ®, Febreze ®, si Ambi Pur ®. Cu operatiuni in aproximativ 80 de tari, P&G sunt disponibile in mai mult de 180 de țari din intreaga lume. Va rugam sa vizitați www[.]pg[.]com pentru cele mai recente stiri si informații detaliate cu privire la P&G si marcile sale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram