Bratari si superbe bijuterii handmade acum pe ShopAlert

9 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Site-ul ShopAlert tine cont de orice trend nou care apare in lumea schimbatoare si fascinanta a modei. Accesoriile fashion de genul bratarilor handmade sunt si ele prezente in cadrul ofertei bogate a site-ului, care iti ofera modele variate de bratari si bijuterii lucrate manual, ideale pentru o tinuta casual. La fel ca in cazul colierelor de acelasi gen, variantele prezentate in cadrul acestei sectiuni a site-ului includ articole delicate, confectionate din pietre semipretioase in diverse nuante.

Fiecare piatra semipretioasa are un farmec unic, iar bijuteriile incantatoare cuprind frumusetea fiecarui element care intra in alcatuirea lor. Prin intermediul platformei, vei putea comanda online o bratara din coral natural poros si turcoaz nugget, care imbina nuantele vii de rosu cu frumoase pietre de culoare albastru deschis. Pretul acestui articol ajunge la suma de 82 lei, iar in cazul unui delicat model din tanzanit si citrin, costul este de 62 lei.

Daca iti plac pietrele de tip "ochi de tigru", merita sa accesezi site-ul de fashion - specialistii sai au ales variante pentru toate gusturile! Ai ocazia de a comanda online modele superbe de bratari handmade la ShopAlert confectionate din agate fatetate de culoare bleumarin, care contrasteaza intr-un mod foarte interesant cu nuanta deschisa a cristalelor de cuart roz.

Tot pe paginile acestui site chic vei descoperi bratarile superbe din cuart de stanca, malachit, acvamarin sau coral. Toate aceste bijuterii incantatoare sunt disponibile intr-o varianta exploziva de nuante, ideala pentru lunile sezonului estival.

Descopera colectia rafinata de bijuterii handmade a site-ului ShopAlert

Colierele unicat din ochi de tigru si onix, pandantivele cu cristale Swarovski si cerceii din pietre semipretioase fac parte din colectia rafinata de bijuterii handmade a site-ului ShopAlert care iti pune la dispozitie cele mai noi creatii ale artistilor din acest domeniu. Ei au dat forme noi frumusetii pietrelor, imbinand sfere de aventurin, perle de Mallorca si elemente din coral rosu sau hematit.

Pe langa modele confectionate din turmalina, coral sau stele de mare, vei putea admira pe site bratari din jad in nuante delicate si superbe piese de onix, care se vand pe magazinele online de specialitate la pretul de 59 lei.

Marcata de farmecul rondelelor fatetate de jad violet sau de frumusetea speciala a cristalelor de stanca, colectia bijuteriilor fine si a bratarilor handmade promovate de ShopAlert te va cuceri prin rafinamentul ei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram