Boutique Mall Magazin online costume de baie

9 iulie 2013
Autor:
dowmedia08

Sunteti in cautarea unui costum baie cu adevarat potrivit, dar nu stiti ce aspecte trebuie sa aveti in vedere? Nici o problema pentru ca va prezentam cateva modele care sunt potrivite indiferent de silueta, astfel o sa va facem alegerea mai usoara.
Costum de baie intreg: chiar daca nu puteti sa capatati un bronz perfect cu aceste modele, sunt cele mai ideale daca doriti confort pe plaja si in timp ce inotati. Chiar daca acum cativa ani erau mai putin sexy, acum puteti gasi modele senzuale datorita decupajelor si a decolteurilor. Cum acopera o mare parte a corpului, puteti cu usurinta sa ascundeti micile defecte. Optati pentru un model simplu sau imprimeuri, care va plac mai mult.
Costum de baie din doua piese: daca doriti sa aveti un bronz perfect, cu siguranta solutia este sa va achizitionati un costum baie din doua piese. Din fericire aceste modele sunt combinate astfel ca toate femeile sa gaseasca pe acela care sa puna in valoare calitatiile. Aceste costume de baie pot fi alcatuite din sutien clasic, cu intarituri, triunghi, push up, bandeu, halter, maieu si din slipi cu talie inalta si joasa, pantalon scurti sau boxeri. Culorile adorate sunt violet, roz, alb, turcoaz, verde, albastru, precum cu imprimeuri dungi, flori tropicale sau printuri exotice. Bineinteles, va stau la dispozitie marimi diferite.
Costum de baie retro: costumele de baie din odinioara sunt readuse la viata, in special cele cu buline. Aceste modele sunt exotice, nostalgice dar si elegante. Caracteristicile acestor modele sunt printurile exotice, bulinele, fundele de la sutiene, paietele argintii si broderiile metalice.