Botinele – vedetele sezonului rece 2014

11 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Botinele sunt foarte la moda in sezonul de toamna-iarna 2014. Cu o diversitate de trenduri in ceea ce priveste forma, tocul, culorile, aplicatiile sau decupajele, acest tip de incaltaminte este vedeta sezonului, atat in colectiile designerilor celebri, cat si in garderobele doamnelor si domnisoarelor care vor sa fie la moda.

Botine practice pentru toamna

Acest tip de incaltaminte este foarte practic pentru orice tinuta. Poate fi purtat cu succes atat la o tinuta office, cat si pentru una casual. Poate fi purtat cu o pereche de jeans, fie skinny, fie tip boyfriend si cu tricoul preferat, pentru un look urban casual. Adauga accesorii pentru a-ti condimenta tinuta si iesi in evidenta cu cel mai interesant outfit. Poarta-le cu o fusta conica pana la genunchi si cu o camasa eleganta pentru a-ti completa tinuta office. Poti purta aceasta incaltaminte la birou sau la intalniri de afaceri si vei avea parte de confort si frumusete in acelasi timp. Accesoriile ideale pentru o tinuta office sunt mai discrete si nu ies in evidenta. Cel mai „tipator” accesoriu pe care il poti purta este o esarfa eleganta cu care sa-ti impotobesti topul. Incearca si tu sa creezi combinatii inedite de tinute cu accesorii frumoase.

Ce botine vom purta in sezonul rece 2014-2015

Trendurile in materie de botine sunt foarte diverse si includ o varietate mare de forme si de modele. Incaltamintea cu talpa supradimensionata pare a fi vedeta sezonului, iar modelele de botine care au aparut acum par a fi preferate deja de majoritatea femeilor. Fie ca sunt cu toc, cu talpa ortopedica sau cu platforma, botinele se potrivesc foarte bine cu o talpa supradimensionata si se incadreaza perfect in peisajul urban.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram