Bonbon Bijoux ofera reduceri pentru orice accesorii cumparate in aceasta perioada

7 iunie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Pentru ca bijuteriile si accesoriile de la Bonbon Bijoux sa iasa in relief incearca sa porti haine din materiale care sa nu se agate. Puloverele de lana sunt de evitat in acest caz.

Ce putem gasi in noul magazin online de accesorii Bonbon Bijoux?

Pentru doamnele cu parul brunet, ochii de o culoare deschisa si un ten deschis recomandam accesoriile din culori galbene, sau de culori pale care sa iti puna in evidenta trasaturile. Magazinul online Bonbon Bijoux ofera o gama foarte larga de accesorii pentru femei din care puteti alege modelul preferat de dumneavoastra. Daca ai parul roscat, incearca sa iti asortezi vestimentatiile cu accesorii coral sau chihlimbar. Hainele ar trebui sa fie in nuante calde pentru a iti pune in evidenta tenul: rosu, albastru petrol, caramel sau verde inchis. Evita combinatiile de negru, bleumarin sau roz.
Parul inchis la culoare, castaniu inchis sau brunet, tenul mat si ochii caprui sau negri trebuie asortat cu niste accesorii pentru femei de la Bonbon Bijoux de culori vii precum rosu, galben, albastru regal, roz dar si alb sau negru.

Coliere, bratari, pandantive, toate acestea le gasiti acum la Bonbon Bijoux

Colierele din noul magazin online Bonbon Bijoux se poarta cu decolteu rotund, care sa evidenţieze bustul. Se potrivesc perfect cu un corsaj şi cercei de dimensiune mica. Evita colierele la baza gatului şi poarta-le pe cele lungi, cu pandantiv care sa atarne la nivelul sanilor şi care sa dea impresia de alungire. Colierele lungi se asorteaza perfect cu ţinutele sobre şi materialele fluide, naturale, precum bumbacul sau tricotajele subţiri. Bijuteriile cu motive etnice sunt adesea fabricate din metal brut, iar pietrele nu sunt şlefuite pentru a parea cat mai naturale. Combina-le cu nuanţe neutre precum bej, alb, maro şi croieli simple. Evita sa asociezi bijuteriile din lemn ca cele de la Bonbon Bijoux cu imprimeuri deoarece rişti sa nu ţi se mai vada.
Braţarile pentru glezna se potrivesc cu o fusta sau o rochie lunga, din material lejer, stil boem chic. Pentru a evita impresia de silueta incarcata, poarta incalţari cu talpa joasa precum sandale sau balerini. Braţarile pentru femei de la magazinul Bonbon Bijoux pot fi combinate cu un top cu maneci evazate. Daca porţi o bluza care se muleaza, opteaza pentru o singura braţara, mai lata, care sa sublinieze braţele. Nu purta niciodata prea multe inele, mai ales daca ai şi haine colorate. Ar fi prea mult! Cu un top cu maneci lungi, de culoare inchisa, asorteaza inele cu pietre din aceeaşi culoare. Daca preferi camaşile, opteaza pentru inele fine, din metale preţioase, care sa-ţi puna in evidenţa mainile.
Pe bonbonbijoux.ro puteti gasi coliere, bratari, pandantive si alte accesorii perfecte pentru orice ocazie si cu care iti poti completa orice vestimentatie.