Bijuteriile din chihlimbar de la Ariki ro reprezinta cadoul perfect de Craciun

3 decembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Proprietatile bijuteriilor din chihlimbar puse la dispozitie clientilor in magazinul online Ariki

Chihlimbarul, cunoscut si sub numele de ambra, este o piatra naturala semipretioasa, folosita pentru bijuterii si obiecte de cult, inca din timpuri preistorice. Chihlimbarul este o rasina, provenita din unele specii de pin. Are culoarea galbena, uneori cu nuante brun-roscate sau chiar verzi-negre. Pe langa design-ul extrem de atragator, chihlimbarul are si virtuti pozitive asupra sanatatii celei care il poarta. Astfel, Ariki pune la dispozitia clientilor sai o gama impresionanta de bijuterii din chihlimbar, menite sa intregeasca orice tinuta.

Bijuteriile din chihlimbar de la Ariki sunt mai mult decat simple accesorii. Ele sunt bijuterii inedite, cu un design deosebit, care pot fi oferite ca o dovada de apreciere si de afectiune. Calitatea gustului si simbolistica bijuteriilor din chihlimbar reusesc sa impresioneze orice femeie.

Frumusetea bijuteriilor din chihlimbar comercializate de Ariki este data de incluziunile diverse (de lichide, resturi de insect sau chiar plante fosile), fiind rezultatul unui fenomen vechi de zeci de milioane de ani. Despre bijuteriile din chihlimbar de la Ariki se spune ca sunt pretioase din doua motive:

  • Bijuteriile din chihlimbar- amuleta de leac, au capacitatea de a absorbi energiile negative. Purtate la gat, aceste bijuterii chihlimbar previn crizele de astm si elibereaza caile respiratorii. In plus, ele activeaza circulatia sangelui, combat durerile de cap si are efect pozitiv chiar si asupra artitrei si a reumatismului. De asemenea, aceste bijuterii aduc vitalitate, abundenta si bucurie
  • Bijuteriile chihlimbar, un accesoriu de nelipsit din garderoba oricarei doamne care se respecta. Avand un design impresionant, orice bijuterie din chihlimbar reda purtatoarei un aspect unic

Piatra norocului, a frumusetii si a dragostei adevarate, chihlimbarul reuseste sa puna in evidenta fiecare outfit si sa ofere un plus valoare oricarei tinute aparent banale. Efectele sale benefice nu sunt deloc de neglijat: bijuteriile chihlimbar maresc buna dispozitie a purtatorului, optimismul, bucuria si energia. In plus, amplifica frumusetea purtatorului si senzualitatea acestuia si atrage persoanele placute, ajutand la gasirea sufletului pereche. Confera protectie, calm, echilibru, sanatate noroc si purifica organismul.

Ariki, magazinul online ideal de unde puteti achizitiona bijuterii chihlimbar de neuitat

Ariki pune la dispozitia clientilor sai o colectie impresionanta din argint, cu chihlimbar. In functie de preferintele fiecareia dintre purtatoare, se poate opta pentru urmatoarele tipuri de bijuterii: bratari, brose, cercei, coliere, inel, pandantiv sau chiar set dama. Puteti alege din sutele de modele disponibile, menite sa satisfaca chiar si gusturile celor mai pretentioase doamne.

Odata cu apropierea sarbatorilor de iarna, bijuteriile din chihlimbar reprezinta un cadou distins pentru persoanele dragi din viata dumneavoastra. Ariki a pregatit o serie de seturi de bijuterii chihlimbar, cu design unicat, care se vor transforma intr-un cadou ideal pentru orice femeie, original si fascinant. Indiferent de personalitatea celei care va primi cadou bijuteriile chihlimbar, va fi cu siguranta incantata de cadoul primit.

Ariki.ro este un magazin online unde puteti gasi cadouri si bijuterii pentru barbati si femei. Colectie de cadouri si bijuterii a magazinului online Ariki este impresionanta. Ei dispun de o gama complete de bijuterii, pentru fiecare ocazie si pentru fiecare tip de personalitate. Descoperiti gama Ariki de cadouri si faceti surprize de neutiat celor din jurul dumneavoastra!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram