Bijuterii argint – modele deosebite lucrate cu multa atentie

17 ianuarie 2017
Autor:
Zoom-Biz

Bijuteriile lucrate manual, realizate de la stadiul de schita si pana s-a obtinut produsul final, se afla la mare cautare in prezent. In general acele bijuterii argint ce au un design ingenios atrag mai usor atentie, fiind apreciate de doamne si domnisoare deopotriva. Cercei, inele, bratari, accesorii deosebite ce au rolul de a da un plus de eleganta posesoarei.

Alege cele mai interesante bijuterii argint

In prezent exista foarte multe magazine in care se comercializeaza diferite modele de bijuterii argint, insa majoritatea promoveaza modele clasice, comune. Pentru a se diferentia de aceste magazine, Regal Gold s-a axat pe un design inspirat din bijuteriile realizate in Israel. Este un brand renumit pentru varietatea de produse promovate, dar si pentru preturile accesibile la care sunt comercializate bijuteriile. Regal Gold este mai mult decat un magazin virtual, este acel loc unde doamnele se regasesc. Infiintat in anul 2007, Regal Gold a reusit sa atraga usor atentia clientilor, doamne si domni deopotriva. In cadrul magazinului online Regal Gold se gasesc bijuterii argint combinate cu diferite elemente din aur, pietre semipretioase si variate decoratiuni care dau autenticitate modelelor.

Bijuteriile au o anumita eleganta, au un farmec aparte, fiind lucrate de maestrii bijutieri ce au in spate ani grei de experienta. Acestia sunt capabili sa execute cele mai impresionante piese, prin combinarea atenta a elementelor. Bijuteriile din argint se afla la mare cautare pentru faptul ca sunt comercializate la preturi mult mai accesibile in comparatie cu bijuteriile din aur. Argintul ramane un material deosebit, ce se poarta frumos, ce nu se deterioreaza si ce poate sa fie curatat cu usurinta. Din argint se realizeaza si cele mai frumoase bijuterii dintre care amintim de cercei, bratari, inele, brose sau coliere.

Vrei sa porti bijuterii argint de buna calitate?

Cu siguranta iti doresti sa ai in colectie bijuterii argint bine lucrate, bijuterii frumoase pe care sa le porti in orice moment al zilei. In cadrul magazinului Regal Gold ai posibilitatea sa gasesti bijuterii originale, deosebit de frumoase si elegante. Fiecare produs are un stil aparte, un design care moderne si unic. Bijuteriile sunt lucrate manual de catre bijutieri renumiti. Se realizeaza mai intai schita viitoarei bijuterii si apoi se trece la executarea propriu-zisa. La final se obtin piese unice, piese delicate ce pot fi combinate sub forma de seturi.

Aceste bijuterii argint pot fi oferite drept cadouri pretioase persoanelor dragi. Cu siguranta gestul va fi apreciat, iar cadoul va fi purtat cu mult drag. Poti opta pentru o frumoasa pereche de cercei, fiind probabil si cel mai inspirat cadou pe care poti sa-l alegi. Poti alege cercei micuti sau cercei care atarna, in functie de preferintele persoanei in cauza. Bratarile sunt de asemenea deosebite si pot fi oferite cu usurinta. Ideea este ca ai de unde sa alegi. Regal Gold promoveaza un numar impresionant de bijuterii, bijuterii argint ce se pot purta la orice ocazie. Alege sa iti maresti colectia cu seturi originale, lucrate cu atentie de persoane pricepute. Viziteaza magazinul virtual Regal Gold accesand pagina regalgold.ro. Comenzile se pot plasa online sau telefonic sunand la numarul 0723.605.988.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram