Bigotti ro ofera reduceri de pana la 50 la colectia de tricouri barbatesti

9 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Bigotti este un magazin de haine barbatesti realizate in stil italian. Bigotti este un concept modern care ajuta la evolutia modei masculine, definind stilul barbatesc prin calitatea pe care o ofera clientilor si viitorilor clienti.

Sezonul primavara-vara este iubit si datorita faptului ca se elimina din volumul hainelor. Lejeritatea pieselor vestimentare de vara este unul dintre obiectivele brand-ului Bigotti. Gama de tricouri barbatesti pe care le pune la dispozitie in 2016 Bigotti este un variata, plina de culoare si de o calitate superioara.

Toate modele de tricouri pentru barbati sunt disponibile la preturi accesibile, Bigotti ofera reduceri de pana la 50% la aceste piese vestimentare nelipsite din garderoba masculina.

Modele de tricouri pentru barbati care se vor purta in aceasta vara

Moda masculina, la fel ca cea feminina, este intr-o miscare continua. Astfel ca, de la sezon la sezon se schimba, imbunatindu-se. Bigotti tine pasul cu trendurile si, tocmai de aceea, pune la dispozitia clientilor urmatoarele modele de tricouri care se vor purta in aceasta vara:

· Tricouri polo. Aceste tricouri de barbati sunt deosebite datorita gulerului inalt care ofera o postura integra. Desi a stat in umbra in ultimii ani, in acest sezon revin in forta, iar modelele de tricouri polo pe care le regasiti pe Bigotti vor fi personajul principal din garderoba dumneavoastra

· Tricouri casual - Tricourile pentru barbati casual nu au guler si de cele mai multe ori sunt slim, punand in evidenta silueta barbateasca. Daca alegeti sa va achizitionati un astfel de tricou barbatesc de pe Bigotti veti avea garantia ca veti gasi calitate, preturi avantajoase si modele variate din care sa puteti alege

· Tricouri in dugi, stilul marinaresc. Aceste tricouri barbatesti sunt foarte iubite, datorita versatilitatii lor si datorita faptului ca ofera tinutei acea stralucire si armonie chic. Stilul marinaresc va fi si in aceasta vara la foarte mare cautare, de aceea modelele de tricouri de barbati de pe Bigotti sunt intr-o gama variata

Toate cele trei modele sunt indinspensabile dressing-ului barbatesc in aceast sezon, iar Bigotti le pune la dispozitia clientilor la preturi avantajoase. Metoda moderna de comandare online a acestor tricouri va va ajuta sa economisiti timpul atat de pretios in ziua de astazi.

Comandati online tricourile pentru barbati de pe Bigotti si veti scapa de grijile timpului pierdut

O comanda online vine la pachet cu foarte multe beneficii. Printre acestea, cel mai important, este acela al castigarii timpului, fara deplasari prin oras si prin magazine, economisiti o jumatate de zi sau poate chiar o zi.

Un alt beneficiu al comandarii online de pe Bigotti.ro este acela al siguratei. Tricourile barbatesti oferite de acest brand sunt confectionate din materiale de calitate superioara, iar transportul catre dumneavoastra se va realiza intr-un timp scurt si in conditii de siguranta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram