BELHER te invita la cel mai important eveniment beauty din Romania Cosmetics Beauty Hair

26 septembrie 2016

In perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2016, la Romexpo, va avea loc expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura „COSMETICS BEAUTY HAIR”.

Echipa BELHER va fi prezenta cu cele mai noi extensii de par, ultimele inovatii in materie de peruci, ondulatoare de par de ultima generatie si multe alte surprize! Ne gasesti in pavilionul C2, standul 54, unde vei putea sa testezi peruci, extensii de par si aparate de coafat profesionale.

BELHER TE VA INTAMPINA CU:

  • Noile colectii de extensii din par natural Remy: extensii cu nano-ring, extensii tape-on, flip-in si extensii de par ombre in nuante indraznete.

Extensiile cu nano-ring sunt ultima inovatie in materie de extensii din par natural. Prinderea se face cu ajutorul unor ineluse foarte mici, aproape invizibile, de 4 ori mai mici decat un micro-ring, astfel ca montarea este mult mai sigura, iar prezenta extensiilor, insesizabila.

Extensiile Tape-On reprezinta ultima generatie din categoria extensiilor de par semi-permanente. Se fixeaza la rece, cu ajutorul unor benzi adezive foarte rezistente si transparente aproape de radacina parului. Se poti refolosi de pana la 6 ori, in functie de felul in care au fost intretinute.

Extensiile Flip-In sunt cea mai usoara metoda de a adauga volum si lungime parului tau. Se monteaza foarte usor, nefiind nevoie de ajutor specializat. In plus, nu afecteaza parul, el ramane sanatos, creste liber, nu se incurca si nu se electrizeaza. Firul care leaga tresa este subtire si transparent, este rezistent si nu se rupe la presiune. Nu este nici vizibil, chiar daca iti scuturi capul.

Extensiile in culori indraznete au fost printre cele mai cautate extensii in 2016. BELHER iti propune o selectie de Extensii Ombre, din par natural Remy, in diferite combinatii de nuante: blond/roz, saten/turcoaz, saten/mov, blond/mov, negru/albastru.

  • Ultimele inovatii in materie de peruci.

Perucile Full Lace sunt printre cele mai apreciate datorita dantelei foarte subtiri de care este atasat manual fiecare fir de par, creandu-se astfel iluzia plantatiei naturale a parului pe intreaga sa suprafata. Tehnologia Full Lace permite prinderea parului in coada fara a fi sesizabila purtarea unei peruci.

Perucile Fancy din fibra sintetica in culori electrice sunt foarte apreciate de artisti si de persoanele care doresc sa aiba o aparitie spectaculoasa la petreceri. Perucile in nuante precum roz, albastru electric, bleu, verde, mov, lila, galben, rosu aprins sunt ideale pentru momentele in care vrei sa fii in centrul atentiei.

  • Aparate profesionale (ondulatoare de par, placi de par, perii de intins, placi de creponat).

Cu gama de aparate de coafat de la Belher te poti bucura de o coafura profesionala chiar in confortul casei tale. Ondulatorul de par cu diametrul de 9mm – cel mai subtire ondulator de pe piata la ora actuala, peria electrica de indreptat parul si placile pentru obtinerea efectului de „par in valuri” au fost cele mai cautate produse anul acesta. Te asteptam la Romexpo sa le testezi si tu.

DESPRE COSMETICS BEAUTY HAIR

Expozitia internationala COSMETICS BEAUTY HAIR este cel mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty. Producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura sunt prezenti la COSMETICS BEAUTY HAIR cu oferte inedite, in tendintele sezonului si anticipand directiile anului urmator.

DESPRE BELHER

BELHER s-a nascut din dragoste pentru par. BELHER este unicul magazin fizic si online dedicat Extensiilor si Perucilor din par natural Remy cu locatie fizica din Romania. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul industriei parului si dupa ani de cercetare sutem mandri sa va oferim o gama variata de produse, de cea mai buna calitate de pe piata, la preturi competitive.

Magazinul fizic BELHER este situat pe Bd. Pache Protopopescu nr. 6, parter sector 2, Bucuresti.

Pe Internet, ne gasesti aici:

Magazin Online: http://www.belher.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BelHer.ro

Youtube: https://www.youtube.com/+BelHerBucuresti

Instagram: https://www.instagram.com/belher.ro/

Te asteptam cu multe surprize si produse noi in perioada 29 septembrie – 2 octombrie la Romexpo, in pavilionul C2, stand 54, la expozitia Cosmetics Beauty Hair!

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram