Balerini en gros la oferte speciale

25 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Depozitul online de încălțăminte, Botinelli, are oferte de neratat la balerinii de damă en gros și în modele variate, pentru a mulțumi toate gusturile.

Numai pe pagina online, găsiți balerini en gros moderni și la prețuri foarte avantajoase.

Balerini en gros moderni

Botinelli se pregătește de întâmpinarea primăverii cu modele frumoase la balerini. Astfel, se pot alege balerini en gros la preturi foarte avantajoase, în culori precum nude, negru, roz, alb, roșu și khaki, precum și balerini din piele ecologică întoarsă, cu accesorii fine, precum fundițe, dispuse în partea din față a pantofilor.

Acestea au mici detalii aurii ori argintii, pentru ca balerinii să se poată potrivi unor ținute mai elegante. Pentru doamnele și domnișoarele care vor să se simtă comod în încălțămintea pe care o poartă, pot alege balerini mai sport, cu o talpă ortopedică joasă și foarte confortabilă.

Aceștia sunt dispuși în culori vii, precum caramelul, roșu și violet și accesorizați cu cusături albe și șireturi, astfel că pot fi cu ușurință asortați unei ținute mai sport.

Cum cumperi în sistem en gros?

En gros înseamnă cantități mari. Așadar, pentru cei care au afacerea lor, mici buticuri sau magazine de încălțăminte , pot achiziționa balerini de damă en gros, de la Botinelli și la prețuri foarte accesibile.

Prețul achizițiilor sunt stabilite în funcție de cantitatea comandată, iar livrarea se stabilește odată cu completarea formularului de comandă. Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii.

În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram