Atelier creatie copii organizat de Trupa lui Biluta – descopera ce poate invata copilul tau

28 iulie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Atelierele de creatie sunt esentiale pentru dezvoltarea cat mai armonioasa a copiilor, astfel ca orice parinte ar trebui sa ia in considerare aceste evenimente. Acestea reprezinta cea mai buna modalitate de a descoperi abilitatile unui copil si in acelasi timp de a si le dezvolta. Trupa lui Biluta va propune diverse ateliere de creatie, in cadrul carora cei mici pot descoperi pictura, artele plastice, desenul si multe alte activitati creative. Micutii vor primi indrumare de la specialisti in domeniu si studii de pedagogie, astfel ca nimic nu ii va opri sa-si dezvolte abilitatile.

Daca sunteti interesati de un astfel de atelier creatie copii, trebuie sa stiti ca acestea sunt organizate pe doua grupe, in functie de varsta copiilor inscrisi. Mai exact, exista ateliere pentru copii cu varste cuprinse intre 4-8 ani si ateliere pentru copii cu varste inttre 1-4 ani. Spatiul este special amenajat pentru ca fiecare prichindel sa aiba locul sau, iar dispunerea scaunelor le permite sa comunice unii cu altii sau sa lucreze in echipa. Prin urmare, toata lumea se distreaza si invata lucruri noi, intr-o atmosfera vesela.

Atelier creatie copii – caractersitici generale

Acest atelier creatie copii este de fapt o intalnire de lucru cu cei mici, prin care se urmareste dezvoltarea inteligentei emotionale, a creativitatii, a capacitatii de socializare, precum si a partii artistice sau a talentului. Care sunt principalele beneficii ale acestui atelier creatie copii? In primul rand, cei mici invata sa comunice cu ceilalti copii si devin mai deschisi. In acelasi timp, experimenteaza emotii si trairi diverse, reusind sa le exprime cu incredere si optimism. Aceste intalniri sunt ocazia perfecta de a-si face prieteni noi, de a se juca si de a-si dezvolta creativitatea si imaginatia.

Ce fel de materiale si tehici se folosesc? Micutii folosesc hartie colorata, acuarela, plastelina, lego, carton, tempera, lipici, foarfeca si multe alte accesorii care sa le permita sa creeze. Pe langa modelaj, desen sau colaj, atelierul consta si in jocuri de competitie si cooperare, jocuri rol si activitati de miscare, sportul fiind extrem de important pentru prichindei. Nu vor lipsi nici cantecele si dansul, pentru ca atmosfera sa fie una cat se poate de placuta.

Mobilierul este viu colorat si deosebit de confortabil, iar micutii sunt supravegheati in permanenta pentru a nu se accidenta. Rezultatele vor fi vizibile in scurta vreme de la participare, incantarea celor mici fiind usor de observat inca de la prima intalnire.

Trupa lui Biluta va asteapta cu atelier creatie copii!

Doriti sa va inscrieti copilul la un atelier creatie copii organizat de catre o institutie acreditata si cu experienta in domeniu? Trupa lui Biluta este solutia ideala, micutii avand posibilitatea sa-si descopere talentul si abilitatile, dar si sa isi dezvolte inteligenta si creativitatea alaturi de tovarasii lor de joaca. Grupele sunt organizate in functie de varsta, astfel ca oricine poate participa. Pentru mai multe informatii, accesati www.trupaluibiluta.ro!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram