Asined ro – Compania care fabrica huse pentru rochii de cea mai buna calitate la un pret senzational

29 martie 2017
Autor:
Fortin

Pentru transportarea si intretinerea rochiilor preferate, Asined Automotive asigura clientelor o gama larga de huse pentru rochii la un pret foarte accesibil.

Compania Asined Automotive este o companie romaneasca care detine o istorie impresionanta pe piata materialelor textile si a maselor plastice, dovedind de-a lungul timpului un profesionalism si o seriozitate greu de egalat.
Experienta de aproape patru decenii este o dovada irevocabila a calitatii produselor si serviciilor distribuite de compania Asined Automotive.

Serviciile si produsele fabricii Asined Automotive – Printre cele mai bune si apreciate de pe piata de profil
Compania Asined Automotive pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de servicii si produse, fiecare dintre ele menite a interveni pentru a va rezolva diferitele probleme cotidiene. Printre produsele si serviciile comercializate de Asined Automotive se numara :

Produse :
Produse realizate din materiale textile : diferite huse pentru rochii, huse pentru costum si huse pentru pantofi, o gama variata de ambalaje textile, diferiti saci petru protectia anumitor obiecte, automotive si huse pentru protectie ;
Produse realizate din mase plastice : o gama larga de dibluri de diferite forme si marimi, automotive si produse din mase plastice folosite pentru uz casnic.

Servicii :
Procedeul de coasere a materialelor textile ;
Tehnologia de injectie mase plastice ;
Serviciul de coasere a materialelor textile cu ultrasunet ;
Procesul de debitare materiale textile.
Huse pentru rochii – Solutia cea mai potrivita pentru o tinuta de invidiat
Unul dintre cele mai accesate si accesibile produse puse la dispozitia clientilor de compania Asined Automotive sunt produsele de huse pentru rochii. Aceste huse pentru rochii reprezinta raspunsul perfect pentru bataile de cap pe care ar putea sa vi le dea transportul sau pastrarea corespunzatoare a rochiei preferate pentru un eveniment important.

Asined Automotive va garanteaza huse pentru rochii de cea mai buna la calitate la un pret extrem de accesibil pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc o rochie imaculata, fara cute inestetice.
Ce au in plus produsele de huse pentru rochii comercializate de Asined Automotive fata de alte produse similare distribuite de orice alta companie?
Avantajele produselor de huse pentru rochii puse la dispozitia clientelor de catre compania Asined Automotive sunt multiple, in raport de alte produse asemanatoare comercializate de orice alta companie din domeniu.
Astfel, printre caracteristicele care scot in evidenta aceste produse de huse pentru rochii se numara :

Permite materialului din care este confectionata rochia sa respire si nu permite patrunderea picaturilor de apa ;
Tine departe de rochia preferata moliile, petele si bataile de cap pe care le-ar putea da procesul de transportarea a imbracamintei si de depozitare a acesteia ;
Sunt realizate dintr-un material de o calitate superioara, avand si un pret care se pliaza pe fiecare buzunar ;
Pot fi realizate dupa doleantele fiecarei cliente, acestea avand posibilitatea sa dea comanda de culoarea si materialul dorit.
Pentru detalii, nelamuri sau comenzi va rugam sa luati legatura cu operatorii telefonici ai companiei Asine Automotive la numarul de telefon : 021 316 27 85
Accesati website-ul fabricii Asined Automotive : www.asined.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram