Asined ro Asigura hainelor tale un aspect ca nou pentru mai mult timp cu husa costum de calitate 100 romaneasca

8 mai 2017
Autor:
Fortin

Pentru depozitarea articolelor vestimentare, iti recomandam sa cumperi husa costum care asigura protectie garantata camasilor si costumelor tale.

Protejarea hainelor si pieselor vestimentare importante, precum rochiile de mireasa sau cele elegante, costumele sau camasile nu necesita doar proceduri speciale de curatare. Cu siguranta acestea trebuie intretinute corespunzator in momentul in care le depozitam in sifonier sau dressing.

Husele pentru costum fabricate de catre compania Asined Automotive asigura vestimentatiei protectia necesara impotriva prafului, alergenilor si moliilor. In plus, prin intermediul acestora, prevenim aparitia cutelor instetetice, ceea ce elimina complet procesul de calcare constanta a hainelor in pragul ocaziilor cu totul speciale, proces care in timp poate deteriora tesaturile textile ale hainelor.

Asined - Caracteristicile huselor pentru costum

Compania Asined confectioneaza huse de protectie calitative care au rolul de a proteja numeroase piese vestimentare, precum rochii de seara, de mireasa, costume sau chiar si pentru pantofi si alte accesorii.

Aceste huse sunt fabricate cu deosebita atentie si sunt remarcate datorita calitatii materialelor folosite la confectionarea lor. Iata care sunt principalele avantaje pe care ti le ofera orice husa costum de la Asined:

Husa este confectionata din TNT, un material textil netesut din fibre de polipropilena;
Materialul respectiv permite circulatia aerului, pentru a preveni aparitia unui miros deranjant, neplacut;
Materialul are proprietati hipo-alergice si anti-statice;
Hainele sunt usor de introdus, iar husele sunt usor de transportat si depozitat, fiind prevazute cu fermoar, manere, gaica de prindere sau burduf de volum lateral variabil.

Acestea reprezinta caracteristici standard, insa ele pot varia in functie de modelul de husa pe care il doresti sau de preferintele tale. Spre exemplu, daca nu iti place materialul folosit, poti cere cu usurinta confectionarea husei dintr-un alt tip de tesatura decat TNT. Mai mult decat atat, husele pot fi personalizate cu un logo sau un simbol care sa te reprezinte.

Huse costum utile si in cazul calatoriilor

Pe langa utilitatea lor in ceea ce priveste depozitarea hainelor in sifonier, husele costum pot fi folosite si pentru a transporta hainele in siguranta in timpul unei calatorii. Fie ca ai o intalnire de afaceri in alt oras/tara, fie ca trebuie sa participi la un eveniment undeva departe de casa, depozitarea si transportarea hainelor poate crea anumite dificultati.

In cazul in care nu sunt intretinute in mod corespunzator, acestea vor necesita o dubla pregatire inainte de a le purta, ceea ce te va face sa pierzi timp, dar va contribui si la deteriorarea lor timpurie.

Astfel incat, husa costum de la Asined este solutia ideala pentru depozitarea si transportarea hainelor intr-un mod corect. Datorita materialului rezistent, articolele vestimentare sunt ferite de praf sau alti factori care le pot afecta aspectul si rezistenta.

Pentru mai multe informatii despre protejarea hainelor cu ajutorul huselor pentru costum, dar si pentru a vizualiza modele variate (precum husa Leonardo, husa Butler, husa Brandon etc), apeleaza cu incredere la specialistii de la Asined.

Asined - Date de contact

Website: www.asined.ro
Telefon: 021.316.27.85 / 0722.411.446

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram