Afla ce cadouri 8 martie se poarta in acest an

16 februarie 2017
Autor:
Zoom-Biz

Barbati, nu va fie frica, in acest an nu aveti cum sa dati gres pentru ca exista cadouri 8 Martie de la GiftExpress cu care garantat o vei impresiona pe Ea! Hai ca mai ai timp suficient pentru a te decide care este cadoul potrivit pentru iubita sau sotia ta, pentru mama sau soacra, nu trebuie decat sa vizitezi magazinul GiftExpress .ro, sa studiezi generoasa oferta si apoi sa dai o comanda online, in maxim 2 zile un curier iti va livra cosul cadou ales chiar acasa.

Cele mai potrivite cadouri 8 martie sunt cosurile cadou

Toti barbatii sau, in fine, majoritatea barbatilor stau cu inima cat un purice cand vad ca se apropie luna martie ca vantul si ca gandul, mai repede decat si-ar fi dorit. Intre Craciun si Paste este Valentine’s Day, apoi Dragobetele, varianta romaneasca a Valentinului imprumutat de la americani, apoi vine 1 martie si, in cele din urma, 8 Martie. Cadouri peste cadouri, bani scosi din buzunar, timp pierdut cu alegerea cadourilor, nesiguranta atunci cand vine vorba despre cea mai potrivita alegere. Ce mai, un adevarat calvar prin care in fiecare an barbatii trebuie sa treaca!

Ei bine, dragii nostri, sa stiti ca in acest an veti scapa cu basmaua curata, foarte curata chiar. Nu va mai trebui sa umblati prin magazine, sa va “stoarceti” ideile cautand dupa cadoul perfect, nu veti mai pierde timpul si nu veti mai fi stresati. Cum asa? Pentru voi exista GiftExpress .ro, aliatul vostru la restriste.

Ce propune GiftExpress .ro in materie de cadouri 8 martie? In 2017 se poarta cosurile de cadou, acestea sunt “dotate” cu tot ce trebuie, de la sampanie sau vin pana la ciocolata, flori, cercei din argint, lumanari parfumate, inimioare si alte mici lucrusoare care o fac pe ea fericita.

Desigur, daca mergi la soacra nu-i poti duce inimioare, insa cu siguranta nu va refuza un cozonac si un vin bun, un decor frumos pentru masa din sufragerie si un buchet de flori parfumat. De asemenea, nu e musai sa cumperi numai cosuri cadou pentru 8 martie, te poti prezenta cu o pereche frumoasa de cercei daca stii ca sotia sau iubita ta poarta asa ceva, lantisoare, coliere, cosmetice sau seturi de sampanie personalizate.

Pe GiftExpress .ro vei gasi cate ceva pentru toate femeile importante din viata ta!

Cadouri 8 martie exact pe gustul Ei vei gasi fara doar si poate pe GiftExpress.ro

Cu ajutorul echipei GiftExpress vei gasi exact cadouri 8 martie potrivite pentru Ea, fie sotia sau iubita, mama sau soacra, bunica, matusa, colege de munca, sefe sau alte reprezentante ale sexului frumos pe care le respecti si vrei sa le oferi un dar in aceasta zi speciala, ziua femeii.

Indiferent de produsul sau produsele pe care le vei cumpara din acest magazin online, acestea vin frumos ambalate pentru a putea fi oferite in dar. Comenzile se pot face online sau telefonic, cum iti este tie mai usor, important este ca in maxim 2 zile curierul te va cauta pentru livrare.

Nu-ti place ce ai cumparat? Ai si posibilitatea de returnare, caci GiftExpress pune foarte mare pret pe multumirea fiecarui client in parte!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram