Acum gasiti rochii de zi ieftine pe zenda ro

24 martie 2017
Autor:
SC MARKETING FOR YOU SRL

O rochita reusita este o piesa de rezistenta, cand vine vorba de imbracamintea de zi. Purtata la job, in oras sau la intalniri de afaceri, rochia casual este imposibil de detronat din preferintele femeilor. Chiar si cele care au inclinatii sportive, au ocazii la care o rochie este indispensabila. De aceea, va stam la dispozitie cu o bogata colectie de rochii ieftine, pentru orice gusturi.

Daca achizitionati produse online, veti vedea ca pe zenda.ro aveti zeci de rochii frumoase. Alegeti marimea dumneavoastra ,  de la 34 la 46, sau de la S la XL. Peste 400 de rochii de zi ieftine asteapta sa cumparati modelul si culoarea dorita. Se poarta imprimeuri colorate, flori mici, material fluide. In functie de preferinta si silueta, alegeti croiala rochiei dorite.

Va oferim rochii mulate confectionate din material elastic, cu decolteu rotund, acum cu 40% reducere. Daca preferati modele geometrice, alegeti rochii cu buline. Pentru tinere, avem rochii moderne cu mesaje imprimate frontal, cu dungi sau animal print, rochii ieftine si frumoase. Optati pentru culori vii si indraznete, rochii casual in nuante de rosu, roz, gri, verde, albastru, galben. Avem rochii ieftine de zi confectionate din material de calitate: bumbac, vascoza, elastan, in culori rezistente la spalat, care nu se scamoseaza si isi pastreaza forma. Croielile sunt moderne, sua clasice, iar rochiile de zi le puteti purta cu succes in orice ocazie.

Rochiile au preturi foarte mici, acum gasiti produsele dorite la discounturi de 40%-55%. Indrazniti sa fiti frumoasa si in pas cu moda! Noi modele apar pe www.zenda.ro si va asteapta sa le comandati comod, de acasa sau dela birou. Comenzile pe site se fac usor, iar livrarea este prompta.Gasiti rochii de zi ieftine , rochii casual  pe care sa le incercati in aceasta primavara. Veti fi admirata pentru bun gust daca asortati o rochie de zi cu o pereche noua de pantofi, tot de la www.zenda.ro. Magazinul nostru online este aprovizionat cu cele mai noi colectii de rochii ieftine, urmariti ofertele si veti cumpara produse de calitate la preturi mici.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram